Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Speciaal voor kinderen

 • Gratis sport en animatie
 • Koos Konijn
 • Koos Kids Club
 • Overdekte speeltuin

Ook voor onze jongste gasten is er op Vakantiepark De Katjeskelder genoeg te beleven! Op het park zijn diverse speeltuinen te vinden, waarvan de grootste zich tegenover de receptie bevindt. Naast de Koos Kids Club is ook een kleine overdekte speeltuin te vinden. Voor toekijkende ouders zijn hier tafels en stoelen geplaatst.

Natuurlijk is Koos Konijn ook van de partij op De Katjeskelder! In de Koos Kids Club kunnen de kinderen samen met al hun vakantievriendjes dansen, zingen, knutselen en spelen. Bij aankomst op het park kan iedereen kennis komen maken met Koos en iedere ochtend zorgt hij voor de Wake-Up-Route op het park. Uw kinderen kunnen ook met Koos op de foto, zodat zij altijd een aandenken hebben aan de geweldige tijd die ze hebben beleefd op Vakantiepark De Katjeskelder.

Waar en wanneer Koos op het park te vinden is staat vermeldt in de vakantieagenda. Ook is het activiteitenprogramma online te bekijken.

Thuis alvast oefenen?

Benieuwd naar de liedjes en dansjes van Koos, of kan je niet wachten en wil je alvast knutselen of leuke spelletjes spelen? Bezoek dan de website van Koos Konijn en kom alvast in vakantiestemming!

Ook de leukste Koos Konijn souvenirs worden natuurlijk verkocht op het park.

 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.