Veelgestelde vragen

Heb je vragen over je verblijf, over het vakantiepark of over andere onderwerpen? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op je vraag er al tussen. Mocht je na het lezen van de antwoorden nog steeds vragen hebben, dan verwijzen wij je graag door naar ons contactformulier. Hier kun je vrijblijvend al je vragen stellen.

Algemeen

Waar vind ik de dichtsbijzijnde supermarkt?

Op het park is een supermarkt aanwezig. Naast dagelijke boodschappen heeft onze supermarkt ook een afdeling met cadeauartikelen en een aparte slijterij. De grote supermarktketens vindt u onder andere in Oosterhout en Breda

Waar vind ik de dichtsbijzijnde pinautomaat?

Op het park is geen geldautomaat aanwezig. Wel kunt u (mits beschikbaar) bij de kassa van de supermarkt geld opnemen. Diverse geldautomaten vindt u in de omliggende steden.

Waar vind ik de dichtsbijzijnde brievenbus?

Op het park is geen brievenbus aanwezig. U kunt uw post afgeven bij de receptie. Postzegels zijn verkrijgbaar bij onze supermarkt.

Hoeveel borg moet ik betalen?

De hoogte van de borg is afhankelijk van het type accomomdatie wat u boekt. Zo geldt een hogere borg voor grotere (groeps)accomomdaties. Het bedrag staat vermeldt bij de details van uw boeking. Als bij aankomst blijkt dat het reisgezelschap geen gezin vormt, kunnen wij ter plaatse een extra groepenborg van € 500,- per persoon in rekening brengen.

Faciliteiten

Wat zijn de openingstijden van de faciliteiten?

De openingstijden van de faciliteiten vindt u hier.

Wanneer is het buitenbad geopend?

Het buitenbad is weersafhankelijk geopend. Het buitenbad is via het overdekte zwembad bereikbaar.