Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over uw verblijf, over het vakantiepark of over andere onderwerpen? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op uw vraag er al tussen. Mocht u na het lezen van de antwoorden nog steeds vragen hebben, dan verwijzen wij u graag door naar ons contactformulier. Hier kunt u vrijblijvend al uw vragen stellen.

Algemeen

Op het park is een supermarkt aanwezig. Naast dagelijke boodschappen heeft onze supermarkt ook een afdeling met cadeauartikelen en een aparte slijterij. De grote supermarktketens vindt u onder andere in Oosterhout en Breda

Op het park is geen geldautomaat aanwezig. Wel kunt u (mits beschikbaar) bij de kassa van de supermarkt geld opnemen. Diverse geldautomaten vindt u in de omliggende steden.

Op het park is geen brievenbus aanwezig. U kunt uw post afgeven bij de receptie. Postzegels zijn verkrijgbaar bij onze supermarkt.

De hoogte van de borg is afhankelijk van het type accomomdatie wat u boekt. Zo geldt een hogere borg voor grotere (groeps)accomomdaties. Het bedrag staat vermeldt bij de details van uw boeking. Indien bij aankomst blijkt dat uw gezelschap bestaat uit een groep welke niet onder het familieverband valt, behouden wij ons het recht een borg per persoon te hanteren van €250,- .

Faciliteiten

De openingstijden van de faciliteiten vindt u hier.

Het buitenbad is weersafhankelijk geopend. Het buitenbad is via het overdekte zwembad bereikbaar.