Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad Tropikat

Wil je zwemmen? Reserveer een plek in het zwembad. Je kunt pas vanaf aankomst op het park met je reserveringsnummer reserveren. Je reserveringsnummer vind je terug op je keycard (eerste 8 cijfers) en in de boekingsbevestiging. Het zwembad is alleen open voor gasten van Roompot.

Zwembad Tropikat op Vakantiepark De Katjeskelder is een heerlijk zwembad waar je tijdens je vakantie optimaal kunt genieten. Lekker spetteren in het water, spelen in de stroomversnelling of glijden van de 20 meter lange glijbaan… De kinderen zullen zich prima vermaken. Niet vergeten: je hebt een muntstuk van € 0,50 nodig voor de kluisjes.

Er is een apart peuterbadje en er zijn boxen voor de allerkleinsten. In het buitenzwembad kun je in de zomer lekker afkoelen. Het buitenbad is apart en is bereikbaar via het overdekte zwembad. De openingstijden van buitenzwembad zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Het (omheinde) grasveld om het buitenbad heen geeft vrij zicht op het bad, zodat je tijdens het zonnen de kinderen in de gaten kunt houden. Er is voldoende plaats in de zon en schaduw om hier heerlijk te recreëren. Ook hier is een apart badje voor de allerkleinsten.

Kinderen beneden de 8 jaar uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene (tenminste 18 jaar) in badkleding.

Voor bezoekers die geen zwemdiploma hebben of die naar mening van het personeel niet voldoende zwemvaardig zijn is het dragen van zwembandjes verplicht. Deze zijn gratis te leen in het zwembad. Wanneer naar opvatting van de toezichthouder onvoldoende veiligheid wordt geboden, kan de toegang worden ontzegd.

<