Zwembad Tropikat

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan komen activiteiten te vervallen. Kinderen beneden 12 jaar krijgen uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene (tenminste 18 jaar) in badkleding. Parkgasten krijgen alleen toegang tot het zwembad hebben op vertoon van de keycard, mits gereserveerd. Gasten van buitenaf kunnen, mits telefonisch gereserveerd, tegen betaling gebruik maken van het zwembad. Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag en alleen buiten Nederlandse, Belgische en Duitse schoolvakanties om. Alle maatregelen leest u hier.

Zwembad Tropikat op Vakantiepark De Katjeskelder is een heerlijk zwembad waar u tijdens uw vakantie optimaal kunt genieten. Lekker spetteren in het water, spelen in de stroomversnelling of glijden van de 20 meter lange glijbaan… De kinderen zullen zich prima vermaken. Niet vergeten: u heeft een muntstuk van € 0,50 nodig voor de kluisjes

Er is een apart peuterbadje en er zijn boxen voor de allerkleinsten. In het buitenzwembad kunt u in de zomer lekker afkoelen. Het buitenbad is apart en is bereikbaar via het overdekte zwembad. De openingstijden van buitenzwembad zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Het (omheinde) grasveld om het buitenbad heen geeft vrij zicht op het bad, zodat u tijdens het zonnen de kids in de gaten kunt houden. Er is voldoende plaats in de zon en schaduw om hier heerlijk te recreëren. Ook hier is een apart badje voor de allerkleinsten.

Kinderen beneden de acht jaar uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene (tenminste 18 jaar) in badkleding.

Voor bezoekers die geen zwemdiploma hebben of die naar mening van het personeel niet voldoende zwemvaardig zijn is het dragen van zwembandjes verplicht. Deze zijn gratis te leen in het zwembad. Wanneer naar opvatting van de toezichthouder onvoldoende veiligheid wordt geboden, kan de toegang worden ontzegd.

Bekijk hier het overzicht met de vakantieperiodes.