Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst- en vertrekinformatie

Lees de informatie rondom aankomst, verblijf en vertrek op De Katjeskelder.

Parkeren

  • Per vakantieverblijf t/m 6 personen is er één parkeerplaats beschikbaar.
  • Per vakantieverblijf van 8 personen zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Per vakantieverblijf van 12 personen zijn er drie parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Per vakantieverblijf van 18 personen zijn er vier parkeerplaatsen beschikbaar.
  • Per vakantieverblijf van 22 personen zijn er vijf parkeerplaatsen beschikbaar. 

Allen bevinden zich nabij uw vakantieverblijf. Overige auto's kunnen op de parkeerplaats bij de receptie geparkeerd worden.

Campinggasten kunnen hun auto parkeren op de parkeerstrook in de buurt van de kampeerplaats of op één van de grote parkeerplaatsen. Parkeren is niet toegestaan op de kampeervelden.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak is er een in uw vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventueel afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt. Lees de schoonmaakwegwijzer altijd door.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Zij kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein bij de ingang van het park.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op vrijdag en maandag (en aankomsten voor feestdagen) tot uiterlijk 20.00 uur. Voor overige dagen geldt in principe altijd 17.30 uur. Komt u na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u zich melden bij de intercom naast de receptiedeur. Komt u door omstandigheden later? Wij verzoeken u vriendelijk dit te melden bij de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)162 453 539.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van De Katjeskelder kunnen automatisch inchecken met hun thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u automatisch ingecheckt en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf of kampeerplaats. Het vakantiehuis opent u ook met uw Keycard. Kampeerders kunnen zich melden bij de receptie. 

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
  • toegang tot uw vakantieverblijf
  • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidspreker, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Toegang zwembad

Alle parkgasten hebben tijdens hun vakantie gratis toegang tot het zwembad van De Katjeskelder. Op verzoek dient u zich als gast te legitimeren d.m.v. vertoon van uw Keycard. Logees en bezoekers kunnen op aanvraag gebruik maken van het bad door de entree te voldoen aan de receptiebalie.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. De kampeerplaats dient u om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,- / € 115,-  per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.