Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

 • Omboekgarantie tot 28 dagen
 • Flexibel betalen
 • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

 • Per vakantieverblijf t/m 6 personen is er één parkeerplaats beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 8 personen zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 12 personen zijn er drie parkeerplaatsen beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 14 personen zijn er drie parkeerplaatsen beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 18 personen zijn er vier parkeerplaatsen beschikbaar.
 • Per vakantieverblijf van 22 personen zijn er vijf parkeerplaatsen beschikbaar. 

Alle parkeerplaatsen liggen dichtbij je vakantieverblijf. Overige auto's kan je op de parkeerplaats bij het Service point parkeren.

Campinggasten kunnen hun auto parkeren op de parkeerstrook in de buurt van de kampeerplaats of op één van de grote parkeerplaatsen. Parkeren is niet toegestaan op de kampeervelden.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas. Op het park zijn laadpassen niet verkrijgbaar.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse te betalen.

Serviceset

Voor je gemak is er in je vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin vind je praktische (schoonmaak)artikelen.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Het aantal mag altijd de helft zijn van het geboekte vakantieverblijf. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij het Service point te melden. Zij kunnen hun auto parkeren op het parkeerterrein bij de ingang van het park.

Toegang zwembad

Alle parkgasten hebben tijdens hun vakantie gratis toegang tot het zwembad van De Katjeskelder. Neem altijd je Keycard mee, zo weten wij dat je een parkgast bent. Logees en bezoekers kunnen op aanvraag gebruik maken van het zwembad door een entreekaartje te voldoen aan het Service point.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Op de dag van aankomst is je vakantieverblijf beschikbaar vanaf 16.00 uur. Heb je een kampeerplaats geboekt? Dan is deze vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op vrijdag en maandag (en aankomsten voor feestdagen) tot uiterlijk 20.00 uur. Voor overige dagen geldt altijd 17.00 uur.

Kom je na sluitingstijd van het Service point, dan kun je tot 22.00 uur terecht in de bar op het plein. Kom je door omstandigheden later? Breng dan het Service point op de hoogte via telefoonnummer 0031 (0)162 453 539.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ontvang je bij het Service point alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang tot het vakantieverblijf

Gasten van De Katjeskelder kunnen automatisch inchecken met hun thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt en kun je doorrijden naar je vakantieverblijf of kampeerplaats. Het vakantiehuis opent je ook met de Keycard. Kampeerders kunnen zich melden bij het Service point. 

Keycard

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

 • toegang tot het park
 • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel
 • toegang tot je vakantieverblijf
 • toegang tot het zwembad
 • legitimatie op het park

De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij het Service point op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidspreker, magneten of mobiele telefoons.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur je vakantieverblijf te verlaten. De kampeerplaats dien je om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65 /€ 115 / €170 per vakantieverblijf per periode. Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.