Zwembad

  • Buitenbad
  • Overdekt zwembad
  • Peuter-/ kleuterbad

Op het park is een overdekt zwembad aanwezig. Ideaal voor gezinnen met kinderen! Hier kunnen de jongste gasten van Vakantiepark De Katjeskelder lekker spetteren en spelen in het warme water, zich mee laten voeren met de stroomversnelling en van de 20 meter lange waterglijbaan roetsjen. Voor de allerkleinsten is er een apart peuterbadje aanwezig. Zo kan het hele gezin genieten van een dagje Tropikat. Niet vergeten: u heeft een muntstuk van € 0,50 nodig voor de kluisjes

Tevens is er op Vakantiepark De Katjeskelder een buitenzwembad aanwezig en is bereikbaar via het overdekte zwembad. De openingstijden van buitenzwembad zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Het (omheinde) grasveld om het buitenbad heen geeft vrij zicht op het bad, zodat u tijdens het zonnen de kids in de gaten kunt houden. Er is voldoende plaats in de zon en schaduw om hier heerlijk te recreëren. Ook hier is een apart badje voor de allerkleinsten.

Voor ongeoefende zwemmers is het dragen van zwembandjes verplicht. Deze zijn gratis te leen in het zwembad.

Bent u geen gast op De Katjeskelder maar wilt u wel komen zwemmen? Buitenom de Nederlandse, Belgische en Duitse schoolvakanties van maandag tot en met vrijdag bent u van harte welkom. Wilt u er zeker van zijn dat u terecht kunt? Informeer dan even bij onze receptie en bel met 00 31 (0) 162-453539.

Let op: in verband met groot onderhoud is het zwembad op de Katjeskelder gesloten in de periode van 14-01-2019 tot 18-01-2019 17.00 uur en van 21-01-2019 tot 25-01-2019 17.00 uur.