Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Algemene faciliteiten

 • Oplaadpunt elektrische auto('s)
 • Supermarkt
 • Winkel/cadeaushop
 • Receptie op het park
 • Wasserette
 • WiFi

Op Vakantiepark De Katjeskelder vindt u verscheidene algemene faciliteiten, die ervoor dienen om het u tijdens uw verblijf gemakkelijk te maken.

Receptie

Vakantiepark De Katjeskelder beschikt over een receptie, waar u altijd terecht kunt wanneer u vragen of opmerkingen heeft. Wilt u bijvoorbeeld weten wat er in de directe omgeving van het park te doen is? Onze receptionistes staan voor u klaar! Wanneer u bezoek krijgt tijdens uw verblijf op Vakantiepark De Katjeskelder, kan uw visite zich eerst melden bij onze receptie. Hier worden zij geholpen met het vinden van de juiste accommodatie.

Winkels

Voor de dagelijkse inkopen hoeft u het park niet te verlaten. Op Vakantiepark De Katjeskelder vindt u namelijk een supermarkt met een breed assortiment aan producten. Hier kunt u bijvoorbeeld lekkere versgebakken broodjes en vers fruit kopen voor bij het ontbijt of wat lekkers voor tijdens de borrel op het terras van uw accommodatie. De supermarkt beschikt tevens over een slijterij en heeft een zeer goed gesorteerd assortiment met speciaalbieren!

Via de supermarkt is ook de cadeaushop bereikbaar. Hier kunt u terecht voor tijdschriften, spelletjes, een cadeautje voor de kinderen of een ansichtkaart en souvenir voor de thuisblijvers. Zwemkleding vergeten in te pakken? Geen nood, ook dat wordt verkocht.

Wasserette

Heeft u geen zin om uw vuile was weer mee naar huis te nemen, of heeft u per ongeluk iets over uw favoriete kledingstuk gemorst tijdens uw verblijf? Op Vakantiepark De Katjeskelder is ook een wasserette aanwezig. Hier wast u tegen betaling uw kleding weer heerlijk schoon. De wasserette bevindt zich bij het toiletgebouw op de camping.

WiFi

Omdat het tegenwoordig ondenkbaar is om zonder internet te zitten, kunt u op ons park gebruik maken van gratis WiFi.

 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.