Camping De Katjeskelder

Naast bungalows beschikt De Katjeskelder ook over een campingterrein met 100 kampeerplaatsen, de Katjeskelder Camping. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse velden en beschikken over stroom, water en WiFi. Het is tevens mogelijk één van onze bungalowtenten te huren. Handig wanneer u niet over een kampeermiddel beschikt, liever niet teveel meeneemt op vakantie of het kamperen eens uit wil proberen! Uw bungalowtent staat al klaar wanneer u aankomt en is comfortabel ingericht. De tent beschikt over bedden en een kleine keuken met compleet inventaris. U hoeft alleen uw beddengoed en keukenlinnen mee te nemen!

Camping De Katjeskelder is mooi gelegen in een bosrijk gebied. Hierdoor verblijft u niet alleen in een prachtige omgeving, maar is het ook in de zomer heerlijk vertoeven. Wanneer het erg warm is kunt u lekker de schaduw opzoeken onder de bomen. Dit zorgt voor een lekkere verkoeling. Als campinggast heeft u als vanzelfsprekend toegang tot alle faciliteiten van het park.

De camping is geopend vanaf 30 maart 2019. Campingprijzen gelden per plaats en voor max. 5 personen inclusief reserveringskosten, gebruik sanitair, warm water, elektriciteit, 1 auto, (eventueel) 1 huisdier en 1 bijzettent. Bijkomende kosten: toeristenbelasting per persoon, per nacht. Komt u met meer personen, wenst u een extra bijzettentje neer te zetten en/of neemt u een tweede huisdier mee? Dan geldt hiervoor een toeslag.

Op de kampeervelden is het voor auto's alleen toegestaan om te laden en lossen, hierna dienen deze op de parkeerplaats weggezet te worden. Heeft u een camper? De camping heeft camperparkeerplaatsen, deze zijn zonder stroom en water.

Camping

  • Afwasplaatsen
  • Babywasgelegenheid op camping
  • Gratis warme douches
  • Huisdieren op camping welkom
  • Stortplaats chemisch toilet
  • Wascabines