Camping De Katjeskelder

Naast bungalows beschikt De Katjeskelder ook over een campingterrein. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse velden en beschikken over stroom, water en wifi. Hier kun je kamperen met je eigen tent of caravan. Echt luxe kamperen of voor het eerst kamperen? Boek dan één van de vierpersoons safaritenten. Deze tenten staan al compleet ingericht voor je klaar wanneer je op De Katjeskelder arriveert.

Camping De Katjeskelder is, net als de rest van het vakantiepark, mooi gelegen in een bosrijk gebied. Hierdoor verblijf je niet alleen in een prachtige omgeving, maar is het ook in de zomer heerlijk vertoeven. Wanneer het erg warm is kun je lekker de schaduw opzoeken onder de bomen. Dit zorgt voor een lekkere verkoeling. Als campinggast heb je als vanzelfsprekend toegang tot alle faciliteiten van het park.

Campingprijzen gelden per plaats en voor max. 5 personen inclusief reserveringskosten, gebruik sanitair, warm water, elektriciteit, 1 auto, (eventueel) 1 huisdier en 1 bijzettent. Bijkomende kosten: toeristenbelasting per persoon, per nacht. Kom je met meer personen, wens je een extra bijzettentje neer te zetten en/of neem je een tweede huisdier mee? Dan geldt hiervoor een toeslag.

Op de kampeervelden is het voor auto's alleen toegestaan om te laden en lossen, hierna dienen deze op de parkeerplaats weggezet te worden. Heb je een camper? De camping heeft camperparkeerplaatsen, deze zijn zonder stroom en water.