Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Camping De Katjeskelder

Naast bungalows beschikt De Katjeskelder ook over een campingterrein. De kampeerplaatsen zijn verdeeld over diverse velden en beschikken over stroom, water en wifi. Hier kunt u kamperen met uw eigen tent of caravan. Echt luxe kamperen of voor het eerst kamperen? Boek dan één van de vierpersoons safaritenten. Deze tenten staan al compleet ingericht voor u klaar wanneer u op De Katjeskelder arriveert.

Camping De Katjeskelder is, net als de rest van het vakantiepark, mooi gelegen in een bosrijk gebied. Hierdoor verblijft u niet alleen in een prachtige omgeving, maar is het ook in de zomer heerlijk vertoeven. Wanneer het erg warm is kunt u lekker de schaduw opzoeken onder de bomen. Dit zorgt voor een lekkere verkoeling. Als campinggast heeft u als vanzelfsprekend toegang tot alle faciliteiten van het park.

Campingprijzen gelden per plaats en voor max. 5 personen inclusief reserveringskosten, gebruik sanitair, warm water, elektriciteit, 1 auto, (eventueel) 1 huisdier en 1 bijzettent. Bijkomende kosten: toeristenbelasting per persoon, per nacht. Komt u met meer personen, wenst u een extra bijzettentje neer te zetten en/of neemt u een tweede huisdier mee? Dan geldt hiervoor een toeslag.

Op de kampeervelden is het voor auto's alleen toegestaan om te laden en lossen, hierna dienen deze op de parkeerplaats weggezet te worden. Heeft u een camper? De camping heeft camperparkeerplaatsen, deze zijn zonder stroom en water.

In 2020 is de camping geopend t/m 25 oktober.