Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 23.434 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hadden wel een rustig terras zonder dat er mensen vlak langs je lopen. Maar bijna alle bungalows hebben hun terras
vlak bij de weg. Iedereen die langs liep kon bij wijze van spreken zo op je bord kijken. Misschien iets meer de terrassen
afschermen met beplanting?
Maar verder hebben wij het heel erg naar onze zin gehad.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een prima vakantiepark met een fijn verblijf. Hoewel er veel mensen verbleven was het toch rustig en hoorde je weinig.
Accomodatie was heel goed. Het vertrekontbijt was een hele fijne uitvinding!

rating-pie

Naam: Gea Tuhusula
Datum: 20 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Een heerlijk park, waar ik zeker nog terug kom.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Als onze gezinsleden van jong tot oud met een fijn gevoel aankomen en vertrekken dan is het familieweekend erg geslaagd. Hopelijk kunnen wij dat nogeens organiseren om onze familieband zo hecht te houden.
Alle medewerkers bedankt en wie weet tot ziens!!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Geweldig park en geweldig weer gehad

rating-pie

Naam: H.van der Ham
Datum: 19 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een goed verzorgd park

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Gezellig en rustig park gelegen in mooie natuur

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.