Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beĆÆnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 21.793 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad
rating-pie

Naam: Heimen Heibrink
Datum: 30 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk al die natuur

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Schone en ruime huisjes

rating-pie

Naam: Kim De Graaf
Datum: 30 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij (groep 8 vw + 3 babys) hebben het heel prima gehad. Wel heel vreemd vonden wij het dat het zwembad evenals de supermarkt soms al eerder sluiten. 19.00 uur is een mooie tijd, ook voor het buitenzwembad.
Wij hadden vooraf boodschappen besteld, ontbijt besteld en gourmet besteld: allemaal top geregeld.
Tip: de vloeren in de slaapkamers konden wel een dweilbeurt gebruiken, daarvoor misschien een azijn reiniger met geur gebruiken: dan ruikt het fris. Nu waren de kamers stoffig rook het wat muf.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijn huisje, groot en schoon, park overzichtelijk, mooi restaurant, binnenspeeltuin aan de kleine kant, supermarkt top. Vooral die 400... šŸ˜€

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

prachtig groot familiehuis met veel ruimte en voorzieningen, dit was boven onze verwachting.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Gezellig park voor jong en oud met genoeg activiteiten en speelruimte.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prima verblijf, mooie ruime huisjes. Minpunt zijn de openingstijden van de wandeluitgangen, de tijden die op de borden staan worden niet aangehouden. Jammer als je er met de hond uit wil of in wil en aan de verkeerde kant van het hek staat en dus een eind om moet lopen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

een mooi vakantieark met mooie huizen

rating-pie

Naam: Bert De Winkel
Datum: 28 maart 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het park is schoon hetverblijf was zeer schoon en ruim

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.