Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11.914 beoordelingen

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Angelique van Schijndel09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Vriendelijk en behulpzaam personeel in restaurant.. gingen meteen kijken wat er allemaal voor mogelijkheden waren om gluten en lactose Vrij te eten.. en dat terwijl ik niet eens kwam eten die dag

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

We hebben een zeer prettig verblijf gehad. Huisje had voldoende comfort. Enig minpunt was de schoonmaak. De gangbare dingen waren schoon (toilet/badkamer/vloeren/keuken) alleen liep de douche beneden niet weg omdat het putje verstopt zat, hierdoor liep het water al snel richting slaapkamer, ook waren er nog erg veel spinnenwebben in de hoeken en onder de bank lag ook best een stoflaag (kwamen we achter omdat ons zoontje autootjes onder de bank had gereden). Dus het zou mooi zijn om hier ook iets meer aandacht aan te besteden tijdens de schoonmaak. Zeker in een huisje waar huisdieren mogen komen, zijn vaak wat stof/viezigheid gevoeliger dan andere huisjes.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

We vinden de accommodatie erg verouderd en t huisje was niet echt schoon

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Mooi park en hele mooie, schone en luxe huisjes. En goed onderhouden. Geweldig park

Louis09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Het was gezellig maar weet niet of we snel terug komen. We vonden uitrusting minder comfortabel.

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

netjes en schoon

Anoniem09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Fijne sfeer van het park. Groen, ruim opgezet.

Awp Knoop09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Wij komen zeker te weten terug met ons hele gezin....afzonderlijk hebben de kinderen nu ook plannen om nog is naar jullie park te gaan.

Miranda kruithof kremer09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Mooi huisje wel heel gehorig. bowling wel zeer gedateerd dat zou mogen opgeknapt worden. Zwembad was te druk en vies.
Personeel zeer vriendelijk, mag wel met personeel zijn.

Corry Brouwer09 Dec 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Onderhoud van huisje 509 was matig.
Lampjes stuk, vaatwasser werkt niet naar behoren. Servies was vettig .
Schoonmaak was matig. Miste meer schemerlampen. Nu maar 1 in de kamer.
Geen verlichting boven het aanrecht.
Zwembad was niet schoon. Dreef veel lange haren in het water en gigantische opstopping bij de kastjes.

Omgeving is prachtig.