Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.990 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.7
  • Service point
    8.4
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    7.9

Bekijk 3.990 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Een super goede service van de technische dienst.
Ze zijn drie keer bij ons geweest en hebben ons heel goed geholpen.
Het deurtje van de vriezer vervangen. Vaatwasser deed het niet het zout moest worden bijgevuld..
Wij hadden een 8persoonshuis heel fijn maar totaal geen verlichting boven het aanrecht de technische dienst heeft ervoor gezorgd dat er een tijdelijke lamp op het aanrecht kwam.
Het is eigenlijk een kleinigheidje om daar vaste verlichting te maken net zoals in de 6 persoons huizen.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Een fijn weekend gehad met familie van 15 personen, groot huis van alle gemakken voorzien!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 februari 2024

Ik overweeg zeker om terug te komen! Was een heel fijne vakantie!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Huisje 286 18 personen erg gehorig,
En grote eettafels erg wiebelig en te groot voor de eetkamer (of eetkamerruimte te klein)
Verder prima

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Leuk park, in een mooie omgeving. Huisje wel vies, zonde.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    5
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

we hadden een mooi en ruim huis voor 18 personen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: An-Sofie Kesteleyn
Datum: 19 februari 2024

Hey! Wij komen nu reeds 2 jaar op een rij naar een Roompot park. Het is steeds een traktaat vr ons mama, mijn zussen en ik trakteren haar dan op een verblijfje samen met al haar kleinkids.
Vorig jaar Nieuwvliet was top! Dit jaar was het huisje minder proper, de vloer was precies niet gepoetst, maar we hebben er ons over gezet. Leuke tijd gehad. En de kindjes vooral genoten.
Wij zouden zoooooo blij zijn met de bon zodat we ons mama nog een keer kunnen overtuigen van Koos en nog eens een park kunnen uitproberen. De meningen waren verdeeld na dit jaar. Maar ik zou jullie graag nog een kans geven. Alvast bedankt!

  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    5
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Keigezellig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Heel erg genoten!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Sonja Piepenbroek
Datum: 19 februari 2024

Heerlijk weekend gehad met veel uitgaansdingen in de buurt, oa Efteling en Beekse Bergen.
Er is voldoende te doen op het park zelf.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.