Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.785 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.3
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    7.7
  • Schoonmaak
    7.2
  • Service point
    8.4
  • Supermarkt
    8.2
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    7.9

Bekijk 3.785 reviews

Naam: Hilde Vandermeulen
Datum: 21 juni 2024

Mooi verzorgd en onderhouden park. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitaire blok aan de kampeerplaatsen zéér proper en steeds netjes gekuist.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juni 2024

Heel gezellig en mooi park.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Hans Wijker
Datum: 21 juni 2024

Het was wederom heerlijk om er weer te zijn na januari dit jaar

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Alie Schoenmakers
Datum: 21 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juni 2024

Leuke park veilig voor kleine kinderen
Schoon en goed onderhouden van het park

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Roxanne Raven
Datum: 21 juni 2024

Wij hebben een super fijne week gehad op het park.
Vooral de kinderen mede door het grote activiteiten aanbod.
Wij miste alleen een gordijn bij de voordeur voor privacy ivm de wc en de douche in de gang.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 juni 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Joke Kanis
Datum: 18 juni 2024

Net zoals vorig jaar logeerden we in De Katjeskelder, en met heel veel plezier! Jammer dat het weer niet helemaal meewerkte, maar gelukkig was er dan het zwembad. Een goed voorziene supermarkt maakt het af. Het enige minpunt vind ik de prijzen in het restaurant, die zijn aan de hoge kant.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

Slaapkamers.

Aangezien er ook campingbedjes op slaapkamers geplaatst moesten worden, werden deze wel erg krap. De open deuren op de zolderverdieping waren niet erg handig. Op de plattegrond van het huisje was dit niet te zien. Wij hadden een 12 persoonshuisje voor 8 volwassenen, een peuter, een dreumes en 2 baby’s. De living voldeed prima aan onze wensen.

rating-pie
Naam: Fred Orterleee
Datum: 17 juni 2024

Gezelig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.