Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 18.723 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Huisje is donker in de zithoek en te weinig lampen om te kunnen lezen.
Het terrasmeubilair was vies en lang niet schoongemaakt
De keukenuitrusting is wat beperkt, je blijft afwassen.
De bedden zijn prima
De rust aan de rand van het park ook
Huisjes staan dicht op elkaar.
Geen horren... dat is echt een gemis .
Met mooi weer geen probleem.

Naam: Ank Spittel
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Alles was top ,op de snackbar na .Voor de rest erg leuk park zeker een aanrader

Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het is een prachtig groen park met leuke huisjes die niet standaard zijn. De kindervoorzieningen zijn erg goed, ze hebben zich geen moment verveeld. De slijterij bij de supermarkt is erg handig. De snackbar geeft goede friet maar de snacks zijn wat minder goed. Het zwembad is aan de kleine kant maar wel compleet met de wildwaterbaan en de glijbaan. Het huis (22 p.) voldeed aan de verwachtingen qua kamers en bedden. Links en rechts is het wel aan een restyling toe en zijn er wat scheuren in badkamertegels en in de wandbekleding. De 2 vaatwassers zijn heel goed gekozen. De koelkasten aan de kleine kant. We zijn een weekend met 5 families gebleven en komen zeker terug!

Naam: Carlijn
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een sfeervol en groen park met leuke en gevarieerde vakantiehuizen, veel speelvoorzieningen voor de kinderen en genoeg activiteiten om te doen.

Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben het erg lekker gehad, de schoonmaak van de bungalow had beter gekund, de verwarmingen in de badkamer zaten vol stof terwijl je daar je handdoek overheen hangt en de vloeren waren niet erg schoon. Verder mooie grote bungalow met voldoende slaapplekken en badkamers

Naam: Stefaan Vanneste
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Rustig en zalig weekend, jammer genoeg niets kunnen doen met onze cadeaubonnen van 150 euro.. Hopelijk kunnen we ze nog gebruiken voor ons volgende weekend op 1 juni. Anders is het jammer voor het geld van onze zonen!

Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Gezellig weekend met de kinderen en kleinkinderen

Naam: Betsy Kieviet
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Fijn park en vriendelijk personeel

Naam: C.J.M. Entius
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Slechte wegbewijzering. Laatste dag geen warm water dus niet kunnen douchen. Huisjes staan veel te dicht op elkaar. Klein aanbod in supermarkt. Huisje slecht schoongemaakt. Berg stof onder de bedden.
Vriendelijk personeel.

<