Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 17.690 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ik was van tevoren een beetje sceptisch ,maar eenmaal geweest zou ik er prima nog een keer heen willen. Ruime woonkamer in het comforthuis, genoeg badkamers, snelle reactie van TD na melding over de cv-ketel. Top!

Naam: Ingrid Baljeu
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Wat een prachtige gerestyld huisje , echt mooi ingericht en gelijk een thuisgevoel . Wat jammer dat t weekend zo voorbij was, zou graag weer terugkomen . Ondanks Corona alles goed geregeld en vriendelijk personeel .

Naam: Arno van Opstal
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Rustgevend
Vriendelijke medewerkers
Kindvriendelijk
Goed huisje met werkelijk alles er op en er aan!

Naam: Iris Ouwerkerk-Klein
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Het verblijf was heel goed, mooi park, en vriendelijk personeel.

Naam: Gonda Haarman-Odink
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Enorm leuk lang weekend, sfeervolle ruime woning, alles bij de hand zoals een prima uitgeruste supermarkt, zeer vriendelijk personeel bij os de midgetgolf kortom wij zijn zeer tevreden!!

Naam: Jacqueline Ockeloen
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Geweldige tijd gehad met ons gezin , goede en snelle service en er werd goed meegedacht in oplossingen!
Enige wat jammer was dat
we niet door raam naar onze kinderen kijken die in het zwembad zaten en midgetgolf kon mijn man ook niet bij zijn omdat de paden onverhard waren .
Verder heel fijn , netjes schoon , functioneel en ook genoten van de eekhoorntjes 🐿

Naam: Mieke Van der Meer
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk weekend gehad maar dat we vrijdag in de kou moesten zitten was echt slecht. Als het 8 uur duurt voor het eindelijk 20 gr is moeten de schoonmakers de verwarming niet op 12 gr zetten.

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Komen graag naar katjeskelder voor de rust die het park uitstraalt

Naam: C Kohlenberg
Datum: 17 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

alles nieuw en schoon,vriendelijk personeel wel slechte benummering

<