Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12.297 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anneke Nadorp20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

In beide huisjes (449 & 451) hebben we last gehad van zilvervisjes en spinnetjes.
Het serviesgoed en bestek was niet schoon.

Complimenten voor de animatie en de (kind)vriendelijkheid ook van de medewerkers Katjeskelder.

Minder vriendelijk vond ik de receptionist toen ik vertelde ( toen wij weggingen ) over de zilvervisjes. Ik had maar eerder moeten komen dan was de technische dienst langs geweest om te spuiten.

We hebben 2 x gegeten in het restaurant. Bediening was erg goed en de sfeer was prima. De kwaliteit van het eten vonden we matig.

Anita van der Smient20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Het was ontzettend fijn en gezellig.
Het park gaf echt het gevoel er helemaal even uit te zijn.
We zijn weer uitgerust, echt een topper.

Anoniem20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het was voor het doel waarom we er waren en de prijs prima. De huisjes staan erg dicht op elkaar en ben benieuwd hoe dit zou gaan als het heel druk is. Net als het zwembad. Prima voor nu maar als er veel meer mensen zijn wordt het krap denk ik. Wel een goed verblijf gehad. Het huisje kan echt een opknapbeurt gebruiken maar daar waren we al van op de hoogte. Geweldige service dat er nog van huisje geruild kon worden met betrekking tot de ligging ten opzichtte van de speeltuin. Erg lekkere pizzas en frietjes gegeten uit de snackbar. Die was opvallend goed mat andere parken (ook roompot) als referentie. Erg vriendelijke personeel en zeer oplettend in het zwembad.

Anoniem20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het is een fijn park, het zwembad en het toezicht was erg goed, de speeltuin en het huisje mooi. De schoonmaak in het huisje was slecht: vieze vloeren, vies servies. Daarnaast was de verlichting in de woonkamer slecht.

Carolien Rijs-Pijl20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Huisjes zijn best luxe. Alleen jammer dat er weinig sfeerverlichting is. Boven de bank en in de kast onder de trap zou nog een lamp moeten zijn. Wel heel luxe om bij iedere slaapkamer een badkamer te hebben. Zou ook wat haakjes in de badkamer mogen hangen waar de handdoeken e.d. aan gehangen kunnen worden en een stoel in de slaapkamer waar je je kleding overheen kunt hangen.

Anoniem20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Fpc van Beek20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Verblijf hard toe aan restylen

Bart de Boer20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het was ok

Peter de Vos20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Cock van Es20 Jan 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

het meest fantastische was de kinderkamer met eigen tv en speelmogelijkheden waar onze kids zich goed wisten te vermaken