Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13.429 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Geert Brongers23 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt

het was heerlijk sochtens buiten ontbijten met eekhoorntjes vriendelijk heid alle gemakken voorzien heerlijk tot rust gekomen veel dingen ondernomen door goede ligging van het park

Anoniem22 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Gezellig, kleinschalig en kindvriendelijk.
Ruime cottage

Anoniem22 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We zijn zeer tevreden over het huis, de ligging, de grootte enz.... Enkel de poets kan beter. Ik denk niet dat de vloer met water gekuist was want met sokken of op blote voeten lopen was niet te doen. Men had direct vuile sokken.

Sarah C21 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Kindje is ziek geworden van de geur op de bovenste verdieping. Zou van de renovatie komen maar was erg aanwezig, ook al stonden de ramen open. Verder tof huisje met veel ruimte

Anoniem21 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anoniem21 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Na verschillende reservaties afgelopen jaren bij Roompot was dit het minst gekuist en onderhouden huisje ; ondanks dat het n gerenoveerd huisje betrof / dat vinden we heel spijtig en we twijfelen om reservaties te plaatsen in de toekomst.
Vwb Katjeskelder ; overdag ça va / maar snachts is er teveel lawaai van feestende parkgasten.

Anoniem21 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het is goed vertoeven In het vakantieverblijf met 7 volwassenen en 4 kleine kinderen. Alles erop en eraan?

Anoniem21 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Mooi park, mooi opgesteld.
Camping gedeelte vond ik onrustig. Tot diep in de nacht veel geluid, mensen houden dan weinig rekening met elkaar.
Door het zien van ambulance en politie op het park en het horen over een steekincident ontstond er een beeld van mogelijke onveiligheid.

Anoniem20 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Het klant vriendelijkheid was goed,minder goed was het netheid van service en het zwembad noemt ik geen tropisch

C.P. Bakker20 Jul 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Gastvrij en gezellig en levendig park!