Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16.722 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben genoten van ons weekend.
Eindelijk een jaar later ons 45 jarig huwelijk met ons hele gezin kunnen vieren.
Bedankt voor de wijn, heel attent van jullie.

Wij vinden het jammer dat er geen limiet aan het aantal auto’s per huis is.
Er staan erg veel auto’s
in zo’n mooi groen park.

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

GEZELLIG kindvriendelijk park

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prachtig park en huisje.

Minpunten:

Oude bank en niet echt 6 zitplaatsen.

Te weinig service met name borden en geen snijplank.

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Heerlijk in een groene omgeving op de camping

Naam: Ingrid Stein
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ik heb mijn 50e verjaardag met vriendinnen gevierd. En naast wat ergernis over de schoonmaak en kortsluiting met gourmetten , hebben we enorm genoten. Dank voor jullie gastvrijheid. Dit was mijn allereerste keer op een Roompot park.

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Gezellig met elkaar

Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Inchecken makkelijk
Verblijf kan beter gepoetst worden
Inventaris was niet op orde
Zwembad te klein
Snack-bar slecht
Uitchecken via brievenbus op zondagavond
Voor de rest wel een tof weekend gehad, leuke dingen in de buurt

Naam: Annemarie Loddo
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Als nieuwe moeder ben ik gaan zoeken naar een leuk kindvriendelijk park voor onze dochter, maar waar ook leuke activiteiten te beleven zijn voor haar opa’s en oma’s. De katjeskelder voldoet aan al deze eisen! Het is een prachtig kindvriendelijk park met op elke hoek een speeltuin. Ook in het zwembad word rekening gehouden met kinderen en kan je daar bandjes pakken zodat ook de kleinste baby’s kunnen zwemmen. Verder is er genoeg te doen zowel in het park als buiten het park. Wij hebben vrienden al aangeraden om hier (samen) naar toe te gaan met meerdere kinderen, want ook zijn er genoeg huisjes voor groter gezelschap.

Naam: Arno Holstvoogd
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Zoals al eerder aangegeven waren we teleurgesteld geen gebruik te hebben kunnen maken van het zwembad door de achterlijke regels.
Verder vonden we het huisje niet echt goed schoon gezien de vele spinnenraggen in de hoeken van slaapkamers,woonkamer,gang etc.
Daarnaast was het erg donker in dit huisje , fijn om een terras te hebben die erg prive ligt, maar totaal geen zon en daardoor een sombere uitstraling in het donkere huisje.

Naam: Nico Beers
Datum: 20 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Met 2 bungalows naast elkaar een geweldig familieweekend beleefd. Mede dankzij het prachtige weer.

<