Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12.566 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

N. Hoogendoorn-Walgreen20 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het is echt een heerlijk park voor de kinderen. Genoeg vertier, een leuk zwembad en een leuk animatieteam. Het vakantiehuis was leuk gestyled, maar niet bijzonder schoon, zoals bijvoorbeeld het toilet. Een groot deel van het servies was absoluut niet schoon; borden, glazen, kopjes, pannen. De receptie dacht wel goed met ons mee. We kregen extra vaatwastabletten en men bood aan om iemand van de schoonmaak langs te sturen. Dat laatste hebben we afgeslagen, omdat we de vaat zelf al hadden afgewassen. Na het gebruik van het bubbelbad hadden we lekkage op de trap en onder de trap. Via de chat konden we hiervan melding maken. Er kon meteen iemand langs komen, maar aangezien we het bad niet meer zouden gebruiken, zou de monteur na ons verblijf naar het bubbelbad kijken.

T.J.A. Zegers20 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Wij waren erg benieuwd naar de kwaliteit/prijsverhouding en dat is erg meegevallen. De huisjes zijn leuk en doelmatig ingericht. Wij hadden wel wat moeite met de wegbewijzering en ook om niet tegen of langs de keien te rijden. Al met al een prima tijd gehad en we komen beslist nog een keer of meerdere keren terug.

Anoniem20 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Rond huisje vuil

Boven aanrecht geen licht
Voorschriften voor de app
(Radio vaatwasmachine
Koelkast verkeerde bak ( te groot)
Matrassen Te kort t.o.v Het bed

Nel Andriese19 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

wij vinden de katjeskelder een heerlijk ruim opgezet park fijne vrijstaande huizen wij houden van de rust op het park

Anoniem19 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

we hebben van een heerlijk weekend genoten, storm Dennis viel mee!, we hadden een zalig huisje, schoon! en van alles erop en dr aan, kregen zelfs zondag een nieuwe vaatwasser, die er stond maakte tot 2x sluiting, licht en cv stond toen ook uit, en we gingen gourmetten, dus zou wel fijn zijn als de vaatwasser het goed doet! geen probleem, binnen een uurtje stond de nieuwe er!! een compliment waard, de monteur was in zn uppie!! ook een compliment, het restaurant, zonder borg of toestanden kregen we een kijnderstoel te leen, de visite van ons was deze vergeten , tot de volgende keer!

Jörg Verresen19 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Sieuwert Bakker18 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Wij hebben erg genoten. Vooral het in- en uit checken was erg makkelijk. Het enig wat ons opviel was de bewegwijzering op het park was niet erg duidelijk.

Anoniem18 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Gezellig park met ruim 12 persoons huis. Veel speelplekken voor de kinderen en heerlijke plek voor een wandeling. Alle faciliteiten waren aanwezig.

Een paar kleine minpuntjes/verbeterpunten in het huisje (wat ons verblijf, zeker niet heeft beïnvloed)

- bij het bad een ophangbeugel voor de douche kop en douchegordijn
- ons huisje was de ophangbeugel voor douchekop (beneden douche) stuk
- de stoom in de stoom/douche cabine was al lang niet gebruikt. Er kwam donkerbruin water uit. Wij hebben het maar snel uitgezet. Misschien regelmatig doorspoelen.
- eventueel gebaksvorkjes aan het al ruime hoeveelheid servies toevoegen.

Nogmaals, we hebben een top weekend gehad!

Anoniem18 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Anne Resida18 Feb 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Prettig verblijf gehad. Alleen jammer dat het bedden goed niet inbegrepen is in de prijs. best duur. p.p voor een weekendje.