Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11.261 beoordelingen

Anoniem02 Nov 2018

Aanbevelen
Accommodatie
Algehele verblijf
Animatie
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

M.N. de Jong-Verkaik21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

wij vonden het een fantastisch park wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen genoten van de ruimte in huis alle voorzieningen die er waren 2 vaatwasmachines, een wasmachine, een droger, het was heerlijk warm in huis, de accomodatie waar wij zaten was ook heerlijk, lekker vrij, weinig last van de buren, alles lekker ruim, ook de speeltuin voor de kleintjes was fantastisch, en het zwembad, daar je dan gelijk in kon zonder je kaartje, ook in de binnen speeltuintje waar je koffie kon drinken, en dan de kleintjes daar spelen, ook het bowlen vonden wij heerlijk, wij komen zeker nog een keer op dit park terug, in één woord grandioos, wij gaan het iedereen aanraden om hier naar toe te gaan, en nog eens lekker dichtbij, alles kan wel een tien krijgen van ons. bedankt dat wij bij u waren en een hartelijke groet van ons en veel liefs,
Jacob en Margo de Jong uit Hardinxveld-Giessendam,

Peter21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Fijn verblijf gehad. Verbeterpunten zijn de matrassen waar je erg van gaat zweten, de bewegwijzering op het park (waar vind ik mijn huisje) en de niet (goed) afsluitbare kleedhokjes in het zwembad.

Anoniem21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Gezellig

Juwita21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Het personeel in de horeca was erg onvriendelijk!
Daarnaast was het kwaliteit van het eten erg slecht. Het pizzadeeg was nog rauw en we zijn er nog goed ziek van geworden. We willen hier nog een klacht over indienen.

Daarnaast was het huisje erg oud en oogde het niet heel fris. Meubilair is niet heel comfortabel vergeleken met andere roompot parken.

Zwembad was aan de kleine kant maar prima voor kids. De vele speeltuinen voor groot en klein zijn wel echt geweldig. Jammer dat er geen indoorspeeltuin was verder genoeg aanbod!

G Hoekstra21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Wij vonden het huis waar we in verbleven achter stalling onder houd. Badkamers niet schoon Gordijnen vielen er af vloer bedekking. Vies We waren er net stroom storing ????. Duurde ook nog lang voor het eerst met mijn gezin weg kan veel. Beter en dan om 10 uur er uit met 6 kleine kids s morgens. Kunnen jullie wel 11 uur van maken. Dat was stressen daar ga je niet voor op vakantie. Gr fam Hoekstra.

Anoniem21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Bij aankomst vonden wij het huisje niet schoon. Het toilet was vies, maar ook de borden waren nog plakkerig en vettig. De vloeren onder de bedden en onder de bank was stoffig en plakkerig. Na het e.e.a. schoon gemaakt te hebben, konden we genieten van ons verblijf. De speeltuintjes, het zwembad, de omgeving en de supermarkt waren prima!

Aad Sprinkhuizen21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Schoonmaak

Prima accommodatie, wij hadden een mooi huisje, maar het zwembad mag van de kinderen en kleinkinderen wel wat spannender en/Of groter indien mogelijk?

Harr Gorissen21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Properheid accommodatie liet te wensen over, winkel te duur T.o.v. prijs kwaliteit, personeel erg vriendelijk, zonder IPad , IPhone of laptop info te beperkt voor o.a.vuilnis, openhaard en magnetron. Ondanks bovengenoemde hebben wij samen met onze kleindochter een leuke week in de Katjeskelder gehad.
Misschien waren wij te verwend door onze recente bezoeken aan Hof van Saksen.

Ruiter21 Oct 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Ondanks wat mankementen in onze bungalow, goed, snel en vriendelijk geholpen, zodat we fijne dagen hebben gehad op jullie park !