Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,2

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 19.643 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Heerkens
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Minpunten:
- in huisje 276 lag een vies/nat vaatdoekje in de besteklade
- QR code voor delivery werkte niet
- banken waren hard als je er lang op zat
- papieren versie van de parkinfo zou fijn zijn ipv de app (voor de ‘ouderen’)

Pluspunten:
- mooie inrichting
- handige keuken
- gezellige en praktische kinderkamer + kinderstoel + box
- goede WiFi + chromecast
- rustige en mooie ligging tussen de bomen

Naam: Jos van der Goes
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Ramona Nicholson
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij als gezin, hebben heerlijk genoten van ons roompot vakantie huisje op de katjes kelder.
Tot rust gekomen, genoten van de foot truck en live muziek! Koos het konijn toppie. Zoontje gezwommen in het zwembad, ook prima.
Helaas was er een tijd van komen en gaan.
We komen zeker snel terug, en dan met de hele familie. Bedankt voor de heerlijke rustige ervaring.
Fam Nicholson

Naam: Sjoerd Korse
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Locatie in het bos is top, huisjes zijn ruim en handig ingedeeld, veel extras in het huisje (wasmachine, droger, oven, bolderkar, bad), animatieteam is erg enthousiast en Koos Konijn was leuk voor de kids. Wat beter kan is de ingang/uitgang van het zwembad (werkt handmatig ipv toegangspasjes), de traphekjes van het huisje waren niet handig in gebruik (zaten niet vast aan de muur). De live muziek op de vrijdagavond is erg gezellig en op het terras kun je bestellen met een app (handig al is de beleving daardoor iets minder). De Roompot app geeft alles weer, zou alleen iets gebruiksvriendelijker kunnen zijn (volledige lijst van activiteiten kunnen zien als je die aanklikt en weer op terug drukt).

Naam: Miranda de Horn
Datum: 10 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hadden steeds weinig keuze sochtends in de broodjes bij de supermarkt! Paar keer mensen erop geattendeerd. Al lagen de schappen leeg dan zaten er nog géén nieuwe broodjes in de oven kwestie van inzicht naar ons idee! Als je dan met 8, 12 of 14 personen in een vakantiehuis verblijft horen er gewoon voor iedereen broodjes te zijn! Wat vaker een livemuziek avond zou leuk zijn. Wij hebben 1x een avond met Matthijs gehad, maar was niet aangekondigd in de Roompot app. Naar ons idee gemiste kans. Anders had terras volgezeten en maakt restaurant meer inkomen. Verder hadden wij een prima vakantie, maar zullen hier niet terugkeren!

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Leuk park, jammer dat het niet gelukt is om een stop in het kinderbadje van het sanitairgebouw te krijgen.
Ook raar dat alle buitenverlichting ook overdag brandt, ook rondom het sanitairgebouw.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi park, gemoedelijke sfeer, veel voorzieningen voor jonge kinderen, combinatie van aanbod van diverse typen verblijfsvoorzieningen, groene omgeving. Allemaal positieve punten.

Bewegwijzering voor fietsers en met name wandelaars zou buiten het park nog iets geoptimaliseerd kunnen worden om snel de schoonheid van de omgeving nog iets meer te ontdekken, want deze nodigt daar zeer toe uit.

Het aanbod van wat er in de omgeving te doen is krijg je door het pasje dat je ontvangt alleen mee door veel digitaal op te zoeken. Daarin mis je dan wel de ontvangst bij de balie, want dat is daar vaak een natuurlijk moment voor.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

WEINIG ANIMATIE WEINIG RESTAURANTS

<