Vakantie in Brabant
Geniet van het bourgondische leven in Brabant!

Vakantie Brabant

Vakantie Brabant

Een vakantie in Brabant betekent optimaal genieten van het bourgondische leven! De provincie staat bekend om gezelligheid en lekker eten en drinken. Samen in een goed gezelschap lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Er worden zelfs speciale bourgondische routes georganiseerd genaamd ‘Bourgondisch Brabant’. Deze route voert u door het prachtige landschap van Brabant waarbij u tussendoor stopt bij gezellige restaurants. Hier ontdekt u wat Brabanders nu precies met ‘Bourgondisch’ bedoelen. Kortom, een Vakantie Brabant is genieten en helemaal tot rust komen. Roompot De Katjeskelder is een gezellig, volledig ingericht vakantiepark. Het heeft luxe, kindvriendelijke villa’s die uw vakantie in Brabant nog completer maken. Ook vindt u op ons park diverse kampeerplaatsen, dus wanneer u op zoek bent naar een camping Brabant, bent u op de Katjeskelder ook aan het juiste adres. Met een sfeervolle en volledige inrichting geniet u van een verzorgde vakantie op ons vakantiepark in Brabant. Bovendien zorgen de uitstekende faciliteiten er voor dat er voldoende vermaak en voorzieningen op het park aanwezig zijn!

  • Geniet van het bourgondische leven
  • Kom tot rust in een luxe villa
  • Ook campingplaatsen beschikbaar
  • Gelegen tussen Breda en Oosterhout in
  • Prachtige natuur en leuke dagjes uit

Vakantie BrabantVakantie BrabantVakantie in BrabantVakantie in Brabant

Bekijk de accommodaties

Bekijk alle faciliteiten

Rust in de natuur

Wanneer u denkt aan het bourgondische leven in Brabant, denkt u waarschijnlijk aan drukte en gezelligheid. Maar een vakantie Brabant heeft meer te bieden. Het is een ideale omgeving voor afwisseling tussen actie en rust. Eén van de mooiste natuurparken in Brabant is ‘De Biesbosch’. Hier stapt u letterlijk direct de natuur in. De Biesbosch is het grootste zoetwatertijdengebied van Europa. Daarnaast is dit de leefomgeving van de bever. Op De Biesbosch kunt u prachtige wandel- of fietstochten maken over kleine paadjes en langs de open weide. Tevens is er de mogelijkheid om te varen met een fluisterboot of te kanoën. Voor de echte natuurliefhebbers is er de mogelijkheid om een gids te huren en op excursie door het Nationaal Park te gaan. Met deze gids ontdekt u alle bijzondere planten en dieren van het park en krijgt u veel informatie. Vergeet u niet uw verrekijker en fototoestel mee te nemen? Misschien spot u wel bijzondere vogelsoorten!

Met kinderen de natuur ontdekken? Ga dan naar ‘Safaripark Beekse Bergen’. Erg leuk voor jong en oud! Hier spot je groepen giraffen, roofvogels of grommende leeuwen. En dat terwijl je heel dichtbij komt in een bus, boot of autosafari. Hier beleef je in één dag een beetje van het echte Afrika. Samen met de hele familie ontdekken jullie deze dag maar liefst 1.250 wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Ook Calimero, de grootste olifant van Europa, woont hier!

Heeft u al zin in een compleet verzorgde vakantie in Brabant? Zoek & Boek dan snel een verblijf op De Katjeskelder en geniet van een heerlijke vakantie in Brabant. Dat wordt genieten!

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline