Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Vakantie Brabant

Een vakantie in Brabant betekent optimaal genieten van het bourgondische leven! De provincie staat bekend om gezelligheid en lekker eten en drinken. Samen in een goed gezelschap lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Er worden zelfs speciale bourgondische routes georganiseerd genaamd 'Bourgondisch Brabant'. Deze route voer je door het prachtige landschap van Brabant waarbij je tussendoor stopt bij gezellige restaurants. Hier ontdek je wat Brabanders nu precies met ‘Bourgondisch’ bedoelen. Kortom, een vakantie in brabant is genieten en helemaal tot rust komen. Roompot De Katjeskelder is een gezellig, volledig ingericht vakantiepark. Het heeft onder andere luxe, kindvriendelijke villa’s die uw vakantie in Brabant nog completer maken. Ook vind je op ons park diverse kampeerplaatsen, dus wanneer je op zoek bent naar een camping in Brabant, ben je op De Katjeskelder ook aan het juiste adres. Bovendien zorgen de uitstekende faciliteiten er voor dat er voldoende vermaak en voorzieningen op het park aanwezig zijn!

Rust in de natuur

Wanneer je denkt aan het bourgondische leven in Brabant, denk je waarschijnlijk aan drukte en gezelligheid. Maar een vakantie in Brabant heeft meer te bieden. Het is een ideale omgeving voor afwisseling tussen actie en rust. Eén van de mooiste natuurparken in Brabant is 'De Biesbosch'. Hier stap je letterlijk direct de natuur in. De Biesbosch is het grootste zoetwatertijdengebied van Europa. Daarnaast is dit de leefomgeving van de bever. Op De Biesbosch kun je prachtige wandel- of fietstochten maken over kleine paadjes en langs de open weide. Tevens is er de mogelijkheid om te varen met een fluisterboot of te kanoën. Voor de echte natuurliefhebbers is er de mogelijkheid om een gids te huren en op excursie door het Nationaal Park te gaan. Met deze gids ontdek je alle bijzondere planten en dieren van het park en krijg je veel informatie. Vergeet je niet je verrekijker en fototoestel mee te nemen? Misschien spot je wel bijzondere vogelsoorten!

Ontdek de omgeving

Plezier voor jong en oud

In Brabant zijn diverse leuke dagjes uit te vinden voor zowel jong als oud. Het mooiste attractiepark van Nederland namelijk ‘De Efteling’ ligt in Brabant en is zeker een bezoekje waard. Vooral met kinderen of de hele familie wordt dit een dag om nooit te vergeten. Of speel een potje boerengolf bij de familie Verhoef in Den Hout. Een leuke ervaring en gegarandeerd volop lachen. Kom je liever even tot rust op je vakantie? Brabant heeft een ideale bestemming voor rust, het Thermen Reykjavik, voor een ontspannen dagje in de wellness. In de directe omgeving van De Katjeskelder liggen ook de mooie steden Breda en Oosterhout welke zeker een bezoekje waard zijn. Oosterhout is een gezellige stad waar alles om lekker eten draait. De stad heeft kleine slotjes en kasteeltjes wat een prachtig zicht geeft. Omringd door slotparken en statige huizen loop je hier letterlijk door de historie. De stad Breda is een bourgondische winkelstad. Met een zeer gevarieerd winkelaanbod met zowel bekende merken als boetiekjes kun je hier als shopliefhebber eens lekker rondsnuffelen.

Ontdek de activiteiten

Vakantiepark De Katjeskelder

Wanneer je kiest voor een vakantie Brabant is een verblijf op De Katjeskelder ideaal. Gelegen tussen Breda en Oosterhout en nabij Nationaal Park De Biesbosch is dit een prettige locatie om te overnachten. Een vijf-sterren-bungalowpark midden in Brabant. Met comfortabele vakantiehuizen en diverse faciliteiten beleef je een gezellige vakantiesfeer op De Katjeskelder. Een groot deel van het park is volledig ingericht op authentieke Brabantse sferen met thema's als ambacht, tuinbouw, cultuur en vermaak. De vakantiehuizen sluiten hier ook goed op aan met rieten daken, luiken en oudhollandse kleuren.

Ontdek onze accommodaties
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.