Faciliteiten
Bekijk hier de voorzieningen van ons park

Faciliteiten voor jong en oud

Koos Konijn zorgt er voor dat alle kinderen die op ons park verblijven zich niet hoeven te vervelen! Bij aankomst op ons park kan iedereen kennismaken met Koos en iedere dag zorgt hij voor de Wake Up route. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke activiteiten met Koos Konijn! Lees snel verder!

Zwembad Tropikat op De Katjeskelder is een heerlijk zwembad waar u tijdens uw vakantie heerlijk kunt komen genieten! Lekker spetteren met de kinderen, spelen in de stroomversnelling en waag u van de 20 meter lange waterglijbaan!

Ons recreatieteam en onze sportieve faciliteiten zorgen er voor dat u zich tijdens uw verblijf op de Katjeskelder zeker niet hoeft te vervelen! Bij onze receptie kunt u precies zien op welke dagen er tijdens uw verblijf leuke activiteiten worden georganiseerd, en op welke plaats op het park u hiervoor terecht kunt.

Tijdens uw verblijf in het Bourgondische Brabant weet u zeker dat u op culinair gebied verwend wordt! De Katjeskelder beschikt over een (á la carte) restaurant en een buffetrestaurant. Hier kunt u iedere dag terecht voor een heerlijke maaltijd.

Naast heerlijke bungalows beschikt De Katjeskelder ook over een campingterrein met ruim 100 kampeerplaatsen. Het is tevens mogelijk één van onze bungalowtenten te huren. Handig wanneer u niet over een kampeermiddel beschikt of liever niet teveel meeneemt op vakantie.

Op vakantiepark De Katjeskelder heeft u de mogelijkheid om diverse artikelen, zoals fietsen en scooters te huren tegen betaling. Hiermee kunt u gemakkelijk de omgeving verkennen door één van de mooie (fiets)routes te volgen.
De Katjeskelder heeft diverse algemene voorzieningen zoals een receptie, supermarkt en wasserette. Hier komt u niets te kort en beleeft u een compleet verzorgde vakantie.
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline