Vakantiehuis in Noord-Brabant

Bent u op zoek naar een ruim maar betaalbaar vakantiehuis Noord-Brabant op een mooi vakantiepark? Roompot De Katjeskelder is dan een geschikte keus. Kies uit tientallen comfortabele vakantiehuizen, variërend in prijs en geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Wij hebben in een aantal vakantiehuisjes Noord-Brabant ruimte voor groepen van wel 22 personen! Verblijf gezellig met zijn allen in één huis, geen heen en weer gewandel tussen de verschillende vakantiehuisjes. Zoek op de website het geschikte verblijf voor uw vakantie en ontdek samen hoe gezellig het in het zuiden van Nederland is.

Naast het normale vakantiehuis Noord-Brabant zijn er ook een paar helemaal aangepast aan de gezellige Brabantse sferen. Rieten daken, ramen met luiken in oud Hollandse kleuren en pleintjes rond de huisjes die de typische sfeer uitstralen door de aanwezigheid van houten watertonnen. Er is zelfs een klassieke muziektent! Voor welk verblijf u ook kiest, de gezelligheid vindt u overal op ons park.

Activiteiten op en rond het park

Ieder vakantiehuisje Noord-Brabant bij De Katjeskelder is volledig ingericht, sfeervol en bovendien uitermate geschikt voor kinderen. Omdat ieder vakantiehuis Noord-Brabant direct in de natuur ligt, stapt u zo uit uw vakantiehuis de mooie groene omgeving in. Luister naar het vrolijke gefluit van de vogels of zoek met de kinderen eekhoorns in de bomen.

Eenmaal terug bij uw vakantiehuis Noord-Brabant is ook hier weer van alles te beleven. Het overdekte zwembad met buitenbad biedt vertier voor iedereen. U kunt zich uitleven tijdens gezellige potjes midgetgolf of poolbiljart terwijl de kinderen vermaakt worden door het animatieteam of zelf spelen in de speeltuin op de trampolines. Bezoek ’s avonds een van de restaurants en geniet van een à la carte diner of eet van een buffet. Tijdens een vakantie in een vakantiehuisje Noord-Brabant lekker makkelijk eten, kan ook. Bij de snackbar kunt u friet met lekkere snacks halen.

Wilt u ook verblijven in een comfortabel en geheel verzorgd vakantiehuis Noord-Brabant? Zoek & Boek dan snel een verblijf op De Katjeskelder en kom met de het gezin of de hele familie genieten op ons familiepark!