Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantie Oosterhout

Vakanties in Oosterhout zijn leuk voor het hele gezin. Hier kunt u genieten van uw rust maar ook van de natuur en de Brabantse gezelligheid. Voor jong en oud valt er tijdens vakanties in Oosterhout van alles te beleven en als u verblijft op het vakantiepark De Katjeskelder hoeft u daar niet eens ver voor te lopen. Het ruim opgezette park ligt in een bosrijke omgeving, net even buiten Oosterhout. Op het vakantiepark vindt u verschillende faciliteiten die een verblijf hier extra leuk maken. Maar ook de comfortabele accommodaties dragen hun steentje bij aan het ultieme vakantiegevoel. Bij de Katjeskelder is het puur genieten voor iedereen.

Comfortabel kamperen of logeren in een mooie accommodatie

Op het vakantiepark zijn vrijstaande bungalows, villa’s en campingplaatsen. En natuurlijk vindt u op dit park ook die leuke safaritenten. Voor de campinggasten zijn er bijbehorende campingfaciliteiten die het kamperen nog wat comfortabeler maken. Ook de accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende typen, zoals de kindvriendelijke accommodaties. Een deel van deze kindvriendelijke accommodaties hebben zelfs een gezamenlijke omheining en diverse speeltoestellen op dit terrein. Hierdoor kunnen de kinderen veilig buiten spelen op een afgeschermd terrein. U kunt ook kiezen voor een accommodatie met een eigen sauna, een bubbelbad of een stoomcabine, het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Alle accommodaties hebben gratis wifi.

Ontdek onze accommodaties

De Katjeskelder is een echt familiepark

Tijdens een vakantie in Oosterhout op het vakantiepark De Katjeskelder kunt u aan alles zien dat het echt een familiepark is. Voor de kleintjes zijn er diverse speelplekken, Koos Konijn en de Kids Club. De tieners hangen waarschijnlijk liever in de Chillzone rond of doen mee aan de gratis sport en animatie activiteiten. Er zijn ook nog andere opties, zoals de verschillende sport- en speelvelden, een lasergame, een minigolf en de mogelijkheid om trampoline te springen. Spetteren en spatteren kan natuurlijk ook bij De Katjeskelder, er is namelijk een zwembad met een peuter/kleuterbad. Op het park kunt u ook bolderwagens, funbikes en e-choppers huren. Dan wordt de omgeving van Oosterhout verkennen ineens nog een stuk leuker.

Ontdek onze faciliteiten

Erop uit trekken tijdens een vakantie in Oosterhout

Breda bevindt zich slechts op circa 11 kilometer fietsen van het vakantiepark. Een heerlijk ritje naar een leuke stad. In Breda kunt u lekker een terrasje pakken, shoppen of proberen om uit de koepelgevangenis van Breda te ontsnappen. Maar misschien gaat u liever naar het Stedelijk Museum in Breda. Ook in Tilburg zijn er aardig wat musea, zoals De Pont en het Textiel Museum. Met de Efteling en Beekse Bergen om de hoek is er voor de kinderen ook veel te beleven. U kunt zelfs uitwijken naar België en het gezellige Antwerpen bezoeken. Ook wat de natuur betreft heeft de locatie veel te bieden. U kunt bijvoorbeeld een dagje gaan varen in de Biesbosch of naar de het fraaie natuurgebied de Vrachelse Heide gaan om hier te genieten van de flora en fauna. Liever actief bezig zijn in de natuur? Ga dan eens naar een van de vier spannende klimbossen van Klimbos Nederland. Er valt dus genoeg te beleven tijdens een vakantie in Oosterhout.

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.