Vakantiehuis in Brabant

Op Vakantiepark De Katjeskelder beleef je een fantastische vakantie in één van de luxe vakantiehuizen. Je wordt zeer gastvrij ontvangen en de gezellige vakantiesfeer kom je tegemoet. Tevens verblijf je in de meest bourgondische provincie van Nederland, het bourgondische Brabant. Dit is optimaal genieten van een welverdiende vakantie in een vakantiehuis in Brabant.

Typen accommodaties

Roompot De Katjeskelder heeft vrijstaande bungalows in een groene omgeving. De bungalows zijn kindvriendelijk ingericht en compleet verzorgd. Met een sfeervolle en volledige inrichting zijn ze van alle gemakken voorzien. Op dit park kun je verblijven met groepen tot maar liefst 22 personen. Met onze groepsaccommodaties verblijf je samen in één vakantiehuis Brabant. Geen geloop tussen verschillende huisjes, maar gezellig bij elkaar. Omdat onze groepsaccommodaties Brabant direct in de natuur liggen, stap je zo uit je vakantiewoning Brabant de natuur in. Hoor de vogeltjes fluiten of zie de eekhoorntjes door de bomen rennen. Hier beleef je het ultieme vakantiegevoel.

Ontdek onze accommodaties

Camping De Katjeskelder

Verblijf je liever niet in een vakantiehuis in Brabant maar in een safaritent of in je eigen tent of caravan? Ook dat kan op Vakantiepark De Katjeskelder. Naast onze comfortabele bungalows is er Camping De Katjeskelder met ruim 100 kampeerplaatsen. Hier kun je staan met een eigen caravan of tent of één van onze safaritenten huren. Als campinggast heb je als vanzelfsprekend ook toegang tot alle faciliteiten van het park.

Ontdek onze camping

Vakantiehuis Brabant met voordeel

De Katjeskelder heeft regelmatig diverse aanbiedingen voor een spetterend voordelige vakantie. Er is altijd een scherpe last-minute aanbieding en zijn er diverse seizoen kortingen. Met een vakantiehuis Brabant op De Katjeskelder beleef je met de hele familie gegarandeerd een fantastische vakantie in Brabant.

Ontdek onze aanbiedingen