Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis in Brabant

Op Vakantiepark De Katjeskelder beleeft u een fantastische vakantie in één van de luxe vakantiehuizen. U wordt zeer gastvrij ontvangen en de gezellige vakantiesfeer komt u tegemoet. Tevens verblijft u in de meest bourgondische provincie van Nederland, het bourgondische Brabant. Dit is optimaal genieten van een welverdiende vakantie in een vakantiehuis in Brabant.

Typen accommodaties

Roompot De Katjeskelder heeft vrijstaande bungalows in een groene omgeving. De bungalows zijn kindvriendelijk ingericht en compleet verzorgd. Met een sfeervolle en volledige inrichting zijn ze van alle gemakken voorzien. Op dit park kunt u verblijven met groepen tot maar liefst 22 personen. Met onze groepsaccommodaties verblijft u samen in één vakantiehuis Brabant. Geen geloop tussen verschillende huisjes, maar gezellig bij elkaar. Omdat onze groepsaccommodaties Brabant direct in de natuur liggen, stapt u zo uit uw vakantiewoning Brabant de natuur in. Hoor de vogeltjes fluiten of zie de eekhoorntjes door de bomen rennen. Hier beleeft u het ultieme vakantiegevoel.

Ontdek onze accommodaties

Camping De Katjeskelder

Verblijft u liever niet in een vakantiehuis in Brabant maar in een safaritent of in uw eigen tent of caravan? Ook dat kan op Vakantiepark De Katjeskelder. Naast onze comfortabele bungalows is er Camping De Katjeskelder met ruim 100 kampeerplaatsen. Hier kunt u staan met een eigen caravan of tent of één van onze safaritenten huren. Als campinggast heeft u als vanzelfsprekend ook toegang tot alle faciliteiten van het park.

Ontdek onze camping

Vakantiehuis Brabant met voordeel

De Katjeskelder heeft regelmatig diverse aanbiedingen voor een spetterend voordelige vakantie. Er is altijd een scherpe last-minute aanbieding en zijn er diverse seizoen kortingen. Met een vakantiehuis Brabant op De Katjeskelder beleeft u met de hele familie gegarandeerd een fantastische vakantie in Brabant.

Ontdek onze aanbiedingen
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.