Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Vakantiehuis Breda

Een vakantie in een luxe vakantiehuis Breda, net buiten Breda in een bosrijke omgeving. Dat is een verblijf bij Vakantiepark De Katjeskelder! Ons park biedt diverse luxe bungalows en villa’s waar u voor een goede prijs kunt genieten van een onbezorgde tijd. Elk vakantiehuisje Breda bij ons is voorzien van een complete inrichting. Het zal u hierbij aan niets ontbreken. Aanvullend kunt u zelfs kiezen uit accommodaties met o.a. een sauna, bruisbad of stoomcabine. Wilt u met een grote groep komen? Geen probleem, De Katjeskelder biedt groepsaccommodaties aan tot wel 22 personen!

Een onbezorgd verblijf

Zoekt u een huisje Breda, bent u bij De Katjeskelder aan het juiste adres. Maar ook voor de uitgebreide faciliteiten moet u bij ons park zijn. Denk aan o.a. een overdekt zwembad, meerdere horecagelegenheden, veel sport en spel en natuurlijk de Koos Kids Club. Alles is aanwezig om uw verblijf helemaal onbezorgd te maken. Boek uw vakantiehuis Breda vandaag nog bij De Katjeskelder en geniet van de gezelligheid van Brabant!

Ontdek onze accommodaties

Ontdek de omgeving van uw vakantiehuisje Breda

Op de Katjeskelder komt u niks tekort in uw vakantiehuis. Breda biedt daarnaast de gezelligheid en vele uitjes waar u naar op zoek bent tijdens uw vakantie in Brabant. Wilt u echt cultuur snuiven in de prachtige kerk van Breda of in één van de vele musea? Of gewoon genieten van de gezellige terrasjes en restaurants? Het kan uiteraard allemaal. Ook kunt u prima shoppen in Breda en vindt u de echte bourgondische kenmerken zoals gezelligheid en lekker eten terug in de stad. Ook in de verdere omgeving van het park valt genoeg te beleven. Denk aan Nationaal Park de Biesbosch, de Efteling en nog veel meer! Ook voor langere tijd kunt u dus prima terecht in een vakantiehuis Breda bij De Katjeskelder!

Ontdek de omgeving
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.