Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Groepsaccommodatie in Brabant

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in de provincie Brabant? Dan is één van de groepsaccommodaties Brabant van De Katjeskelder de ideale keus. In onze accommodaties kunt u heerlijk genieten met uw familie of met een grote groep vrienden. De groepsaccomodaties Brabant zijn geschikt voor groepen van maximaal 22 personen. U kunt bij ons dus vrijwel altijd terecht! Wanneer u bij ons een verblijf boekt, vinden wij het belangrijk dat u zonder gedoe kunt genieten van elkaars gezelschap. Daarom zijn er verschillende groepsaccommodaties voor een verschillend aantal personen op ons park aanwezig. Het huisje moet immers niet te groot of te klein zijn voor uw gezelschap! In een groepsaccommodatie Brabant beleeft u dus samen een onvergetelijke en fijne vakantie in Noord-Brabant.

Verschillende groepssamenstellingen

De groepsverblijven op De Katjeskelder zijn geschikt voor verschillende familie groottes.

Uiteraard kunt u ook met een kleiner gezelschap bij ons terecht! De accommodaties zijn standaard uitgerust met inventaris voor het geschikte aantal personen. Verder hebben de accommodaties standaard beschikking over een keuken met koelkast en vloerverwarming. Aan luxe zal het u dus niet ontbreken in onze groepsaccommodatie Noord-Brabant.

Faciliteiten in uw groepsaccommodatie Brabant

Wanneer u kiest voor een groepsaccommodatie Brabant op de Katjeskelder kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het overdekte zwembad, genieten van een heerlijke maaltijd in één van onze restaurants of ga samen op pad en maak een mooie fietsroute, met een bij ons gehuurde fiets. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zij kunnen zich bijvoorbeeld vermaken bij de minigolfbaan, spelen in één van de speeltuinen of zich uitleven op de trampoline. Er zijn dus voor jong en oud vele leuke faciliteiten. Ook is er van alles te beleven op het gebied van sport en spel!

Erop uit tijdens uw verblijf

Wilt u tijdens uw verblijf er ook lekker op uit? Dan zijn er allerlei uitjes te bedenken. Zo kunt u een bezoekje brengen aan Breda, een typische Brabantse stad met gezellige terrasjes en veel winkels. Bent u meer een natuurmens? Dan loopt u zo vanaf het park direct het bos in. Verder ligt het Nationaal Park de Biesbosch ook in de buurt. Alle tips voor een dagje uit vindt u hier.

Zeer voordelige aanbiedingen

De Katjeskelder heeft regelmatig zeer voordelige aanbiedingen. Ook voor een groepsverblijf Brabant! Boek snel met uw familie of vrienden uw verblijf en kom genieten van een heerlijke vakantie in Brabant!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.