Groepsaccommodatie nabij Breda

Met een grote groep verblijven in een bosrijke omgeving dichtbij Breda? Boek dan een groepsaccommodatie Breda bij De Katjeskelder! Ons gezellige familiepark ligt midden tussen Oosterhout en Breda in. U kunt verblijven in onze groot opgezette bungalows en familievilla’s. Hierbij zijn diverse keuzes te maken in aantal personen, oppervlakte en andere kenmerken. Door het grote aanbod aan accommodaties is er altijd wel een groepsverblijf Breda dat bij u past. Zo zijn er groepsaccommodaties Breda beschikbaar tot wel 22 personen. Kies dus vandaag nog voor een verblijf bij De Katjeskelder:

  • Samen genieten van de Brabantse gezelligheid
  • Ideale boslocatie tussen Oosterhout en Breda
  • Faciliteiten zoals zwembad, sport/spel en restaurants
  • WiFi in accommodatie

Boek uw vakantie Breda bij de Katjeskelder

Geniet van de Brabantse gezelligheid tijdens een vakantie Breda op de Katjeskelder. Ons gezellige vakantiepark ligt tussen Breda en Oosterhout in. Op de Katjeskelder kunt u genieten van een verblijf in één van onze vele accommodaties en de uitgebreide faciliteiten. Zowel samen, met uw gezin of met familie is het heerlijk vertoeven op de Katjeskelder tijdens uw vakantie. Breda biedt daarnaast genoeg mogelijkheden om uw vakantie onbezorgd te maken. In Breda kunt u heerlijk eten, drinken en vooral genieten bij de vele terrasjes en restaurants. Naast de Brabantse gezelligheid waar Breda bekend om staat is de stad ook rijk aan cultuur en historie. Dit uit zich onder andere in de beeldcultuur in het MOTI-museum, leuke kasteeltjes en de Grote of Onze Lieve Vrouwekerk. Ook kunt u er heerlijk winkelen en zijn er genoeg uitgaansgelegenheden in Breda. Vakantie in Brabant bij de Katjeskelder bezorgd u een gezellige tijd in een mooie omgeving.

Faciliteiten en accommodaties op het park

De Katjeskelder heeft een ruim aanbod aan faciliteiten om uw vakantie Breda compleet te maken. Zowel als park- en campinggast heeft u toegang tot alle faciliteiten van de Katjeskelder:

  • Binnen- en buitenzwembad Tropikat
  • Buffetrestaurant en (á la carte) restaurant
  • Koos Kids Club
  • Meerdere sport- en spelmogelijkheden
  • Fietsverhuur

Het park beschikt over accommodaties geschikt van 4 tot 22 personen. U kunt dus ook prima met een grote groep verblijven op ons vakantiepark. Ideaal om van hieruit Breda en omgeving te ontdekken. De Katjeskelder biedt zowel complete bungalows als villa’s aan die van alle gemakken voorzien zijn. Deze beschikken standaard over ingerichte keuken, badkamer, televisie en terras. Daarnaast zijn er ook accommodaties beschikbaar met bubbelbad, stoomcabine, sauna en open haard. Zo wordt uw vakantie Breda wel heel ontspannen!