Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Camping in Noord-Brabant

Op zoek naar leuke campings in Noord-Brabant? Kom dan naar Camping De Katjeskelder! De Katjeskelder ligt in een prachtig bosrijk gebied in de provincie Noord-Brabant. De camping beschikt over meer dan 100 kampeerplaatsen en maakt deel uit van het gelijknamige vakantiepark. Hierdoor kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van Vakantiepark De Katjeskelder. Een vakantie op deze camping Noord-Brabant is inclusief:

 • Afwaskeukens met warm water
 • Babywasgelegenheid
 • Gratis warme douches
 • Huisdieren toegestaan
 • Stortplaats chemisch toilet
 • Wascabines en toiletten

Daarnaast zijn er bij deze camping Noord-Brabant ook safaritenten te huur. Deze staat al gereed bij aankomst. Dit bespaart u niet alleen het meenemen van eigen kampeermiddel en het opzetten ervan, een vakantie in een safaritent is een heerlijk luxe manier van kamperen.

Ontdek Noord-Brabant!

Als u op vakantie bent op een camping in Noord-Brabant, kunt in de omgeving van alles beleven. In de bosrijke omgeving van de Katjeskelder kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken. Ontdek het prachtige gebied de Biesbosch; Eén van de mooiste natuurgebieden van Nederland. In de leuke steden Breda en Oosterhout kunt u een leuk dagje verblijven. Op nog geen halfuur van De Katjeskelder ligt attractiepark De Efteling. Een leuk dagje uit voor jong en oud! Wilt u Bourgondisch Brabant ontdekken? Volg de route Bourgondisch Brabant en kom langs allerlei leuke plekjes en restaurantjes in Noord-Brabant. Van alles te doen dus in de omgeving van een camping in Noord-Brabant!

Maak gebruik van alle faciliteiten

Een groot voordeel van een vakantie op camping de Katjeskelder is het mogen gebruikmaken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Denk hierbij aan een heerlijk zwembad met een glijbaan van wel 20 meter. Naast een recreatieprogramma zijn er veel mogelijkheden voor sport en spel. Denk aan bowlingbanen, minigolf, poolbiljart en nog veel meer. Daarnaast is er de Koos Kids Club en een activiteitenhonk. Op de katjeskelder zijn verschillende restaurants te vinden. Ook er is bij de accommodaties (tegen betaling) WiFi beschikbaar. Zin om te fietsen in de omgeving van de Katjeskelder maar geen zin om de fiets mee te nemen? Geen probleem, een fiets kunt u makkelijk huren bij de receptie. Zo is alles aanwezig om van uw verblijf aan deze camping Noord-Brabant een leuke tijd te maken!

 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.