Vakantiepark in Brabant
Geschikt voor vakanties met kinderen, familie of vrienden

Vakantiepark Brabant

Vakantiepark in Brabant

Op vakantie in het gezellige Brabant, wie wil dat niet? Bij uitstek geschikt voor vakanties met kinderen, familie of vrienden. In de provincie Noord-Brabant bevindt zich vakantiepark De Katjeskelder. Dit Vakantiepark Brabant ligt midden in het natuurgebied "de Vrachelse Heide" tussen Oosterhout en Breda in. De omgeving omvat een prachtige natuur, gezellige steden en voldoende mogelijkheden om een dagje uit te gaan. Op de Katjeskelder kunt u ook kamperen. Bent u dus op zoek naar een camping Brabant dan kunt ook bij ons terecht! Ook zijn er diverse bungalows in een leuke jasje gestoken op ons vakantiepark. De thema's ziet u terugkomen in de bungalows maar ook in de nabije omgeving van dit vakantiepark in Brabant.

Vakantieparken BrabantVakantiepark BrabantVakantieparken BrabantVakantiepark Brabant

Luxe bungalows in Brabant

De bungalows op dit Bungalowpark Brabant zijn van alle gemakken voorzien, zodat u verzekerd bent van een leuke maar ook comfortabele vakantie!

Bekijk onze accommodaties

Plattegrond van het park

Vakantiepark De Katjeskelder

De accommodaties op vakantiepark De Katjeskelder zijn gericht op uw wensen en privacy. Zo zijn alle Bungalows Brabant vrijstaand zodat u rustig kunt genieten van uw vakantie. We hebben bungalows voor 4 tot 18 personen, waardoor dit park geschikt is voor gezinnen maar ook voor een groep vrienden of een complete familie. De bungalows zijn te verdelen binnen diverse categorie├źn:

  • Rookvrije bungalows
  • Huisdiervrije bungalows
  • Bungalows voor mindervaliden
  • Vrijstaande kinderbungalows
  • Vrijstaande familiebungalows

Bent u op zoek naar een prachtig familiepark in Brabant? Zoek & Boek dan snel een verblijf op De Katjeskelder en kom genieten op dit veelzijdige vakantiepark in Brabant!

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline