Vakantiehuis in Brabant
Mooie luxe villa’s op De Katjeskelder

Vakantiehuis Brabant

Luxe vakantiehuis Brabant

Op Vakantiepark De Katjeskelder beleeft u een fantastische vakantie in één van de luxe vakantiehuizen. U wordt zeer gastvrij ontvangen en de gezellige vakantiesfeer komt u tegemoet. Tevens verblijft u in de meest bourgondische provincie van Nederland, het bourgondische Brabant. Dit is optimaal genieten van een welverdiende vakantie in een vakantiehuis in Brabant.

Typen accommodaties

Roompot De Katjeskelder heeft vrijstaande bungalows in een groene omgeving. De bungalows zijn kindvriendelijk ingericht en compleet verzorgd. Met een sfeervolle en volledige inrichting zijn ze van alle gemakken voorzien. Op dit park kunt u verblijven met groepen tot maar liefst 22 personen. Met onze groepsaccommodaties verblijft u samen in één vakantiehuis Brabant. Geen geloop tussen verschillende huisjes, maar gezellig bij elkaar. Omdat onze groepsaccommodaties Brabant direct in de natuur liggen, stapt u zo uit uw vakantiewoning Brabant de natuur in. Hoor de vogeltjes fluiten of zie de eekhoorntjes door de bomen rennen. Hier beleeft u het ultieme vakantiegevoel.

Vakantiehuisje Brabant
Vakantiehuisjes Brabant

Bungalows Brabant

Naast de algemene vakantiehuizen Brabant op De Katjeskelder, beschikken wij over vakantiehuizen die goed passen in de Brabantse sferen. Een vakantiehuis Brabant heeft een rieten dak, luiken naast de ramen en Oudhollandse kleuren. De pleintjes om de huisjes zijn voorzien van kinderkopjes, houten watertonnen en er is zelfs een klassieke muziektent.

Zoek een huisje voor uw gezelschap

Verblijven in een luxe en verzorgd vakantiehuis in Brabant? Zoek & Boek dan snel een verblijf op De Katjeskelder en kom met de het gezin of de hele familie genieten op ons familiepark!

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline