Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het Huisje was netjes goed gemeubileerd en alles is een beetje van deze tijd

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een heel leuk weekend gehad met onze kinderen en kleinkinderen, paste precies binnen de voorschriften van het RIVM. De kleinkinderen vonden het zwembad leuk en dat de speeltoestellen lekker dichtbij het huisje lagen waren voor ons wel een pre. Ook de indeling van het huisje was voor ons perfect, en van alle gemakken voorzien was ook erg praktisch en comfortabel. Een heerlijke douche en een ligbad! Wat een luxe... Ook de vloerverwarming was heel comfortabel en lekker voor de voeten. We konden met de hond zo het bos induiken waar we heerlijk hebben gewandeld.
Kortom: voor ons een ideaal park waar we zeker nog eens terug willen komen!

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Gezellig park wel jammer dat er in zo n park met grote familie huizen ook grote partys gegeven worden met grote aantallen jongeren die voor overlast zorgen s nachts .

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk!

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een prima accommodatie, waarbij we wat opmerkingen hebben voor verbetering.
Bij controle schoonmaak laat ook controleren of de afvoer van toilet en douches naar behoren werken.
En we wilde de stofzuiger gebruiken deze werkte helaas niet vanwege een overvolle stofzuiger zak die helemaal opengescheurd was en ontzettend vies.

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben enorm genoten op dit park!

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk park. Goed geholpen bij om boeken! Vriendelijk personeel

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Park is schoon en huisjes staan allemaal los van elkaar. Huisje zag er keurig uit met de nieuwe meubels. Alles was schoon en aanwezig. Zwembad aan de kleine kant; een peuter badje, groot zwembad en 1 glijbaan. Supermarkt heeft alles wat je maar nodig kunt hebben, van verse broodjes tot aan dames hygiƫne, zeer uitgebreid assortiment speciaalbieren. Snackbar doet ook aan bezorgen, het was snel geleverd. Wel aan de prijzige kant, een broodje hamburger is ook echt niet meer als een broodje met een normale hamburger en een klodder saus.

Naam: Anoniem
Datum: 06 december 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben enorm genoten van het prachtige verblijf en de service van Roompot, omdat we het meerdere malen hebben moeten verzetten i.v.m. Corona.

<