Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Rehu Andries
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Huis is gedateerd en is aan renovatie toe, riool dient na gekeken te worden (stank). Formaat matrassen zijn te klein voor het bed. Een aantal tuinstoelen zijn stuk. Toilet brillen zitten los. Verlichting in het alg. te zwak.

Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Erg leuk kindvriendelijk park. Jammer dat we amper hebben kunnen zwemmen ivm het maken van een afspraak en ons kindje slaapt overdag nog. Vaak konden alleen die tijden. We hadden haar graag nog kunnen laten zwemmen.

Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Geen duidelijkheid over de eindschoonmaak, Ik dacht dat dat standaard bijzat. Er was mij niet verteld tijdens het boeken, terwijl ik heb telefonisch boeking gedaan.

Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het park was zeer netjes 3n de service was super

Huisje helaas enorm vies tijdens aankomt. Hebben wij ook direct aangegeven. Goed opgepakt en direct heeft iemand de vloer nog gedaan, maar de schoonmaak zou naar mijn idee beter kunnen en vooral in corona tijd. Veel muggen op de muren en de vloeren waren echt heel erg vies. Onze kinderen hadden de voeten en benen na 30 min al zwart. Verder aan de schoonmaakdienst ook doorgegeven dat onze tuintafel kapot was en zij zouden dat doorgeven aan de technische dienst, maar daar hebben wij helaas nooit wat over gehoord.

Wel werd het goed opgepakt toen wij een klacht over de buren hadden gedaan omdat zij overdag een joint aan het roken waren. De beveiliging kwam direct langs. Super fijn.

Al met al wel een super fijne en heerlijke vakantie gehad

Naam: Wim Willemsen
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geweldig Park

Naam: M. Kharag
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Beter opletten dat er aan de onderkant van de banken en bedden de webben weggehaald worden en ook achter de was automaat en droger.

Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mijn eerste indruk was ,dat ziet er allemaal goed en gezellig uit,en dat is zo gebleven.Er was één minpunt mijn kleinzoon van 4jr was van de glijbaan gevallen en moesten we naar de huisarts,we hadden geen vervoer,we konden om half vijf terecht en toen maar een fiets gehaald en moesten we 15 € betalen .dat vond ik geen goede service,het fietsverhuurbedrijf zou ons bellen of er wat aan te doen was over die 15€ maar heeft niets van zich laten horen.we komen evengoed graag nog een keer terug

Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was fijn maar toch een paar dingen niet in orde: speeltuin voor oudere kinderen niet veel, terras en bediening liet te wensen over, meer animatie met Koos

Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

1. Volgende keer een bezem was geen bezem in het verblijf
2. Geen berging

Naam: Wim Demeestere
Datum: 19 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hebben een super vakantie gehad op jullie park.
Ook was het personeel stuk voor stuk vriendelijk.
Wij als Belg zijn heel tevreden over jullie Nederlands park. Wij komen zeker nog eens terug.
Top doe zeker zo verder.
1 min puntje.
Onze bbq die we hadden besteld viel wat tegen.
Ons bbq die we mee kregen ging niet echt en hebben ons vlees moeten bakken in de pan.
Maar anders geen klagen hoor.
TOPPIE

<