Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Lies Hoppentocht18 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Rustig gelegen en wandelmogelijkheden

Angela Letterman17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Goed weekend gehad. Alles was dicht maar begrijpelijk. Huisje was leuk, netjes en functioneel. Alleen de luxe badkamer was mega vies, schimmel en dikke kalk in de stoomdouche en bruine drap, plukken bruine stof, beestjes en bloemetjes in de buizen van het bubbelbad. Hele avond bezig geweest dit schoon te krijgen. ( Dit lag niet aan de dames die smorgens hadden schoongemaakt want huisje was verder spik en span ). Omgeving mooi. Niks gedaan maar dat komt door de Corona crisis... alles dicht.

Anoniem17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Helaas was het huis niet heel schoon en dat viel niet mee.
Wij hebben het huis schoner achtergelaten dan dat wij het aantroffen.

Voor een twaalf persoons huis is 1 oven eigenlijk te weinig.

Verder was het huis keurig gerenoveerd met mooie badkamers, keuken en meubels.

Thomas Sluimer17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Was 50 euro vergeten in het huisje.
De receptie heeft het opgestuurd en vandaag binnen gekregen!!!!
Hartelijk dank hiervoor!!

Anoniem17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ruimtelijk

Anoniem17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Erg mooi vakantiepark! Over het algemeen alles prima in orde.

J Bakker17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Alles was prima

Anoniem17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Leuk verblijf ondanks sluiting faciliteiten door Corona.
Wel heel aantal dronken gasten, erg irritant.

Anoniem17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

In deze lastige tijd van het Corona virus toch een heerlijk verblijf in het park gehad. Behalve dat het huisje ons alle comfort bood, konden we buiten heerlijk wandelen en fietsen.

Anoniem17 Mar 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Ik zal me beperken tot het vakantieverblijf omdat vanwege het coronavirus vanalles dicht was. Ik begrijp dat dit de totale indruk natuurlijk anders maakt en niet geheel terecht is dat jullie hierop beoordeeld worden.
Het verblijf had in eerste instantie een goede uitstraling. Er waren echter tijdens het verblijf een aantal dingen die opvielen. De keukeninventaris was niet goed, met name op kookgebied. Daarnaast was de keuken niet afgewerkt, er is geen plint gemonteerd waardoor je zo onder het keukenblok kijkt. De opstelling van de eettafels is erg slecht. Waarschijnlijk is er geen andere manier vanwege de ruimte maar in een groot blok zitten is erg onpraktisch, het zat ook erg krap en gelukkig waren we met 15ipv 18 want die zouden niet eens aan tafel kunnen zitten. Als je een huis voor 18 verhuurt moet je ook zorgen dat 18 mensen fatsoenlijk gezamenlijk kunnen eten.
Ik sliep met mijn partner en 2 kinderen op de zolder en daar stonk het enorm. Een hele vieze, rare lucht die ook na het openzetten van de ramen niet verdween. Erg onplezierig om daar te verblijven.
Misschien iets minder belangrijk maar toch een tip: in een huis voor 18 personen zouden meer douches en minder baden een beter idee zijn.
Nog even over de bewegwijzering. Er staat bijna nergens aangegeven hoe je t makkelijkste naar uitgang-winkel-zwembad ed kunt lopen. Daarnaast zijn de bordjes die er staan slecht leesbaar, vooral in het donker.
Over de vriendelijkheid/gastvrijheid kan ik niets zeggen. Bijna alles was gesloten dus ik heb niemand gezien/gesproken.