Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een leuke ervaring. Mogen kennis maken met vernieuwde bungalow. Top gedaan. Vorige keer in zelfde bungalow geweest dus konden vergelijken. Super gedaan!

Naam: Coosemans Sonja
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi park en huisjes! Wel geen rust vakantie gehad wegens zeer luidruchtige personen in de buurt die om5 u s nachts heel de omgeving wakker schreeuwden en lieten ook veel vuil (bier blikjes en anders drank flesjes)in de omgeving rondslingeren. Op park aquadelta moet het rustig zijn vanaf middernacht of security van t park was direct daar. Hier spijtig nts van gezien. Ook onervaren horecamedewerkers waar van alles misliep. Plateau laten vallen, verkeerde drank enz enz. 1 pool tafel voor zo een groot park spijtig. Verder mooi proper park en lieve medewerkers in 👍 supermarkt

Naam: D. Hoste
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

We vonden dat de inrichting bijzonder goed verbeterd is. Sinds 10 jaar geleden. Zeer verrast. Ruime woning voor zes personen. Heerlijk genoten van de boswandelingen. Leuke lage prijs nog in juni voor het weekend verjaardag van mijn schoonvader.

Zou leuk zijn als je ook het huisje kon laten versieren voor een verjaardag, ha, ha.

We hebben heerlijk genoten van elkaar.

Mvg. Fam Hoste

Naam: Martin van Rooijen
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Hele fijne vakantie gehad. Huisje en de omliggende tuin erg kindvriendelijk.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Pasjes van de deur deden het niet bij aankomst. Wilden eten bestellen, werkte niet, naar restaurant gelopen en zeiden nee doen we niet. Staat wel overal vermeld. Zwembad in en uit wel hele kleine toegang, hutje mutje en duurt vrij lang.
Park is ruim opgezet, grote speeltuin en eten in snackbar en restaurant was erg lekker.

Naam: Derk van Wolde
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

elektrische apparatuur oud en functioneert slecht. omgeving van het huisje veel afval en glas. niet erg kind vriendelijk

Naam: Marian Flikweert
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijk groot huis voor 11 personen. Voldoende sanitair, mooi in het groen.
Echt kindvriendelijk.
Prima service.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Ik vind het een gezellig kamperen. Met de vouwwagen gestaan en we hebben het leuk gehad.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Heerlijke camping voor ons en onze caravan. Schoon, netjes onderhouden en een mooie wandel en fietsomgeving. Roompot jullie doen je best!

<