Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

We vinden het een mooi huisje op een leuk gezellig park met goede faciliteiten 👍

Naam: A. Tot
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Jammer dat er niet vermeld stond dat er een gewoon koffiezetapparaat stond, die hadden we nu maar van huis meegenomen,,toen stond er wel 1 dus.
En zou handig zijn als er meer schoonmaak attributen waren,,,en stok om te dweilen,,raamwisser..

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk en net park in een goede omgeving. Tweede keer aanwezig maar hadden wel een grotere woning verwacht. Het 8 persoons huisje is meer een vierpersoons huis in de woonkamer. Slaapkamers prima. Mag wat vernieuwde worden. Verven e.d.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Schoonmaak niet in orde, badkamer, keuken (serviesgoed), bovenop de koelkast.
Douche beneden erg slecht onderhouden. Roest op de verwarmingsbuizen. Veel spinnenwebben overal. Stoelen zowel binnen als buiten niet schoon.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Wij vonden ons weekend weg helemaal super!
De accommodatie was prachtig en alles was netjes en schoon. Het park is kindvriendelijk en dat was voor ons perfect.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Goed

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben het heel goed gehad: ondanks de beperkingen een echt vakantiegevoel met veel voorzieningen. Medewerkers ontzettend aardig en alles was netjes. Bedankt!

Naam: Anoniem
Datum: 02 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prima huisje! Miste wel een voetbal veld. Op asfalt is erg blessure gevoelig. Zoon kwam na een half uur al met een wond op zijn knie thuis, en heeft niet meer gevoetbald. Door de corona was het zwembad ed dicht, maar we hebben ons goed vermaakt. Miste wel wat privacy bij de woning. Er was geen afscheiding dus je keek zo bij de buren naar binnen en andersom.

Naam: Anoniem
Datum: 02 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi Park, prachtige ligging, heerlijk bosrijk.
Huisje echter aftands, niet van deze tijd, vies. Wilde niet met blote voeten in de douche/wc lopen. Gore kitranden. Investeer een paar duizend euro in dit kinderhuisje om het een beetje fris en eigentijds te maken!!!

Naam: A.J. Pijst
Datum: 02 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

geweldige lokatie