Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

prima park.
mooi gelegen.
goed onderhouden.

Marion28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Goede faciliteiten. Prima huisje. Keuken pluspunt afwasmachine. Ruime slaapkamers en badkamers.
Min punt is de algehele schoonmaak. Veel stofnesten te zien. Ook de doodgeslagen muggen in m.n. De badkamers zaten nog op de muren. Hier mag meer aandacht aan besteed worden.

Albert Aben28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden

Beste medewerker,
Ons verblijf op uw park is ons zeer goed bevallen, wij hadden een weekend met onze kinderen. De accommodatie was goed en de medewerkers bij de receptie en in het restaurant waren vriendelijk en behulpzaam. Het enige minpunt was wel het bubbelbad, toen we deze wilde gebruiken kwam er een hoop troep uit en bleek de afvoer verstopt te zitten. Dit hebben wij gemeld bij de receptie.
Met vriendelijke groet.
Fam. Aben

Verstuurd vanaf mijn iPhone

V. Oosterhout28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

We zijn best tevreden maar vinden het jammer dat alles via internet gaat. Er zijn ook mensen die hier niet zo bedreven in zijn ( zoals wij bijvoorbeeld)

Shannon Van Vliet28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Schoonmaak mag echt beter. Heel veel was echt vies en moest ik zelf nog schoonmaken. Zoals de douche en er lagen gewoon zitten haar van iemand anders op mijn bed. Niet zo heel fris

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Jan de Boer28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt

Waren niet tevreden over het huisje , er staat in de brochure dat de huisjes gerenoveerd zijn ,maar dan hebben ze dit huisje vergeten.
Zwarte schimmel in de douche, als je de la opentrok had je het frontje in je handen, lagen in een acht persoons huisje maar drie theelepeltjes.
Bovenverdieping erg krap, de banken in de kamer kapot en stoffen zittingen die te smerig waren. Gelukkig met familie evengoed een mooi weekend gehad. Het ligt in een prachtige omgeving.

Herb Klein28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt

Leuk park en goede vakantie gehad

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park Mooie omgeving.

Anoniem28 Sep 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Vriendelijke mensen maar ik vond de huisjes erg vuil