Home » Vakantie in Brabant » Vakantiepark in Brabant

Vakantiepark in Brabant

Op vakantie in het gezellige Brabant, wie wil dat niet? Bij uitstek geschikt voor vakanties met kinderen, familie of vrienden. In de provincie Noord-Brabant bevindt zich vakantiepark De Katjeskelder. Dit Vakantiepark Brabant ligt midden in het natuurgebied "de Vrachelse Heide" tussen Oosterhout en Breda in. De omgeving omvat een prachtige natuur, gezellige steden en voldoende mogelijkheden om een dagje uit te gaan. Op de Katjeskelder kunt u ook kamperen. Bent u dus op zoek naar een camping Brabant dan kunt ook bij ons terecht! Ook zijn er diverse bungalows in een leuke jasje gestoken op ons vakantiepark. De thema's ziet u terugkomen in de bungalows maar ook in de nabije omgeving van dit vakantiepark in Brabant.

Luxe bungalows in Brabant

De bungalows op dit Bungalowpark Brabant zijn van alle gemakken voorzien, zodat u verzekerd bent van een leuke maar ook comfortabele vakantie!

Bekijk onze accommodaties

Vakantiepark De Katjeskelder

De accommodaties op vakantiepark De Katjeskelder zijn gericht op uw wensen en privacy. Zo zijn alle Bungalows Brabant vrijstaand zodat u rustig kunt genieten van uw vakantie. We hebben bungalows voor 4 tot 18 personen, waardoor dit park geschikt is voor gezinnen maar ook voor een groep vrienden of een complete familie. De bungalows zijn te verdelen binnen diverse categorieën:

  • Rookvrije bungalows
  • Huisdiervrije bungalows
  • Bungalows voor mindervaliden
  • Vrijstaande kinderbungalows
  • Vrijstaande familiebungalows

Faciliteiten voor alle leeftijden

Om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken hebben we op ons Vakantiepark Brabant een breed scala aan faciliteiten. Zo hebben we sport- en speelvelden voor de sportievelingen, kinderen kunnen op bezoek bij Koos Konijn in de Koos Kids Club en ook voor lekker eten hoeft u niet ver, want er zijn maar liefst twee restaurants en een cafetaria aanwezig op het park! Andere faciliteiten die voor een stukje comfort zorgen zijn:

  • Draadloos internet
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Supermarkt
  • Wasserette

Er op uit in Brabant

Als u verblijft op een van de Bungalowparken Brabant hoeft u zich niet te vervelen. Het altijd gezellige Brabant biedt leuke uitstapjes voor iedereen! Natuurliefhebbers kunnen gaan genieten in De Biesbosch. De Biesbosch is een zoetwatergebied en een doolhof van wateren met glashelder water. De kans dat u hier de zeearend, de bever of een ijsvogel tegenkomt is groot. Dit zijn al jarenlang vaste bewoners van De Biesbosch. Ook voor de winkelliefhebbers is er genoeg te doen in Brabant. Zo kunt u goed winkelen in Breda, Tilburg of de Rosada Factory Outlet in Roosendaal. Uitstapjes met het gezin zijn er ook genoeg, wat dacht u van een safari tussen de wilde dieren op de Beekse Bergen? Of uzelf wanen in de sprookjeswereld van De Efteling? Meer uitstapjes vindt u op onze speciale dagjes uit pagina. Een vakantie in Brabant op ons Vakantiepark Brabant zal een onvergetelijke tijd worden.