Vakantiepark in Noord-Brabant

Als u de vakantie wilt vieren in Nederland op een mooi vakantiepark: Noord-Brabant is een absolute aanrader. Gelegen in het prachtige natuurgebied De Vrachelse Heide tussen Breda en Oosterhout, biedt Roompot De Katjeskelder alles voor een gevarieerde vakantie. Met leuke steden in de buurt en goed verzorgde faciliteiten op het park, heeft u een heerlijke vakantie op Roompot vakantiepark in Noord-Brabant; De Katjeskelder.

Vakantieverblijven

De Katjeskelder is een gezellig familiepark in Noord-Brabant. U kunt kiezen uit verschillende soorten verblijven. Wordt het een comfortabel vakantiehuis of verblijft u graag op de camping op een ruime kampeerplaats? Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een gastvrije ontvangst en een verblijf waar de vakantiesfeer duidelijk merkbaar is. Op bungalowparken Noord-Brabant is de stemming altijd goed maar op De Katjeskelder is deze nóg beter.

Vakantiepark Noord-Brabant De Katjeskelder beschikt over imposante vrijstaande bungalows met extra oog voor een kindvriendelijke inrichting. De ruime woonkamer, sfeervolle inrichting en comfortabele meubelen maken uw vakantie onvergetelijk. Wij bieden accommodaties voor zowel grote als kleine gezelschappen. Er zijn zelfs accommodaties voor groepen van 22 personen.

Of het een vakantie wordt met zijn allen of een romantisch verblijf met zijn tweeën: op de bungalowparken Noord-Brabant is genoeg te doen voor een onbezorgde vakantie Noord-Brabant. In het overdekte zwembad met buitenbad is het heerlijk vertoeven voor jong en oud. Met de kleinsten kunt u terecht in het pierenbad.

Er zijn op het vakantiepark ook diverse mogelijkheden voor sportiviteiten: we hebben meerdere bowlingbanen, u kunt gezellig komen poolbiljarten of ga de strijd met elkaar aan tijdens het midgetgolfen. Vakantiepark Noord-Brabant de Katjeskelder heeft ook activiteiten voor de kinderen: een animatieteam zorgt voor vermaak terwijl u op het gemakje geniet van de kalmte en volledig tot rust komt. Er is een sport- en speelveld en ook vindt u op ons terrein een leuke speeltuin met trampolines.

 

Wilt u er ook even tussenuit? Zoek & Boek dan snel een verblijf op De Katjeskelder en geniet van een heerlijke vakantie in Brabant. Dat wordt genieten!