Vakantie Oosterhout

Geniet in Brabant van een gezellige vakantie Oosterhout bij de Katjeskelder! Ons vakantiepark ligt tussen de leuke steden Breda en Oosterhout in. We bieden een grote diversiteit aan accommodaties en faciliteiten. In Oosterhout kunt u de gezellige Brabantse sfeer helemaal beleven. Niet voor niets staat het lekkere eten in Oosterhout bekend vanwege de Oosterhoutse lijfspreuk "Eerst eten". Oosterhout staat verder bekend vanwege de historische gebouwen die de stad herbergt. Verder vindt u rondom uw vakantiehuis Oosterhout:

  • Vele leuke drink- en eetgelegenheden
  • Brabants Museum Oud Oosterhout
  • Vijf slotjes en kasteeltjes uit de 15e eeuw
  • Speelgoedmuseum Op Stelten

Maar ook in de omgeving van Oosterhout is uiteraard genoeg te doen! Wat te denken van de betoverende Efteling in Kaatsheuvel, de leuke stad Breda en Safaripark de Beekse Bergen. Maar ook voor natuurliefhebbers is het genieten geblazen. Uw bungalow Oosterhout ligt pal aan Nationaal Park de Biesbosch, waar u een grote hoeveelheid aan flora en fauna kunt ontdekken. Een zeer diverse vakantie in Oosterhout dus bij de Katjeskelder!

Accommodaties en faciliteiten op het park

Gezelligheid kent geen tijd in Oosterhout. Vakantie dagen beginnen en eindigen uiteindelijk toch bij uw vakantiehuis Oosterhout, dus u wilt hier uiteraard ook niks tekort komen. De Katjeskelder beschikt over accommodaties geschikt vanaf 4 tot 22(!) personen. Of u dus met uw partner en kinderen, of met de hele familie komt, alles is mogelijk tijdens uw vakantie Oosterhout bij de Katjeskelder. Alle vakantiehuizen zijn standaard voorzien van ingerichte keuken, badkamer en televisie. Daarnaast beschikken sommige bungalows over een vaatwasser, bubbelbad, stoomcabine, sauna en aanpassingen voor mindervaliden. Daarnaast kunt u tijdens uw vakantie in Oosterhout uiteraard genieten van alle faciliteiten van de Katjeskelder, o.a.:

  • Overdekt zwembad en weersafhankelijk geopend buitenbad
  • Baby-, peuter- en kleuterbad
  • Koos Kids Club
  • Veel mogelijkheden voor sport en spel
  • Diverse horecavoorzieningen

 

U kunt uw vakantie Oosterhout ook doorbrengen op onze camping Oosterhout. Ook dan kunt u genieten van alle faciliteiten van de Katjeskelder. Beleef alle faciliteiten tijdens uw verblijf in en rondom het gezellige Brabantse Oosterhout.