Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Recreatieoord De Warande

Recreatieoord De Warande

  • Regio: Noord-Brabant
  • Plaats: Oosterhout

Ontspannen in de uitgestrekte ligweides, spelen, genieten en zwemmen: dat alles kan op recreatiepark De Warande in Oosterhout. Van mei tot en met augustus is het de plaats voor urenlang speelplezier. Het half-diepe zwembad heeft een waterglijbaan van maar liefst 64 meter lang, een bubbelbank en een stroomversnelling. Voor de allerkleinsten is een omheinde speelomgeving met speeltuin en peuterbad.  Behalve zwemmen is De Warande ook de bestemming voor trampolinespringen, skelter rijden, basketbal en voetbal! Meer actie? Meld je dan aan voor de spannende outdoor-activiteiten van GibbonSport! Op het reacreatiepark is bovendien een cafetaria aanwezig.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.