Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Lot66

Lot66

  • Regio: Noord-Brabant
  • Plaats: Breda

Bij Lot66 bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar leuke in- en outdoor activiteiten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld karten en lasergamen, maar ook klimmen en boogschieten. Een erg leuke activiteit is daarnaast ook het sumoworstelen, waarbij je in een groot sumoworstelaarspak wordt gehesen en je je tegenstander op de grond moet proberen te krijgen.

Bij Lot66 kunt u ook leuke outdoor activiteiten doen, zoals een route op een segwey of een solex, of paintballen met een groep vrienden. Bij Lot 66 kunt u met het hele gezin terecht, en na uw activiteiten kunt u hier ook een hapje eten en drinken.

Vanaf De Katjeskelder bereikt u Lot66 in Breda in zo'n 20 minuten. Hieronder kunt u een route plannen vanaf het vakantiepark door het adres (Katjeskelder 1, Oosterhout) in te voeren en op "route berekenen" te klikken.

©Foto's door Lot66

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.