Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Jeu de Boules

  • Regio: Noord-Brabant
  • Plaats: Oosterhout

Maak kennis met het jeu de boules spel bij Le Cochonnet. De banen zijn gelegen op Recreatieterrein de Warande, Bredaseweg 119 in Oosterhout. Er is ook gelegenheid om eventueel wat te drinken. Dit is voor groepen of families een leuk uitje tijdens hun verblijf in Oosterhout.

Arrangement De Katjeskelder
Jeu de Boulesvereniging Le Cochonnet heeft voor de gasten van De Katjeskelder een leuke jeu de boules programma samengesteld wat bestaat uit 2x 45 minuten jeu de boulen met gebruik van spelmateriaal, uitleg en begeleiding vanaf 12 personen.

De prijs voor dit arrangement bedraagt voor groepen vanaf 12 personen €7,50 per persoon. Voor groepen vanaf 20 personen is de prijs €7 per persoon.

Arrangement Grand Café De Warande
• Ontvangst koffie/thee met grootmoeders appelgebak (15/20 min.)
• Jeu de Boules spelen ( 60 min.) Met uitleg en enthousiaste begeleiding van enkele leden, hierna kun je direct een leuke wedstrijd starten.
• 2 consumpties (pilsener, witte en rode wijn, frisdrank en sappen). Inclusief een borrelplateau met een assortiment van bitterballen, mini frikandellen, mini bami en nasihapjes en kaasstengels met bijpassende sausjes.

Dit alles voor een speciale prijs van 21,50 euro per persoon !

Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0162-692701 of je kunt mailen naar tvdmeijden@hetnet.nl

Meer informatie
<