Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Efteling

Efteling

  • Regio: Noord-Brabant
  • Plaats: Kaatsheuvel

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Een dagje naar De Efteling is een leuk uitstapje voor jong en oud. De kleintjes bekijken alle sprookjes in het sprookjesbos en genieten in de rustigere attracties, terwijl de ouderen hun adrenaline verhogen in de spannende attracties. Als het weer goed is, dan zijn de waterattracties op het park natuurlijk ook altijd lekker verkoelend.

Verspreid op het park vind u ook diverse horecagelegenheden, waar u tussen alle attracties in even lekker kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje. Attractiepark De Efteling ligt op een half uurtje rijden vanaf vakantiepark De Katjeskelder. Wanneer u in het onderstaande veld het adres van de Katjeskelder in voert (Katjeskelder 1, Oosterhout) verschijnt er direct een routebeschrijving vanaf het vakantiepark naar De Efteling in Kaatsheuvel.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.