Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

De Biesbosch

De Biesbosch

  • Regio: Noord-Brabant
  • Plaats: Drimmelen

De Biesbosch is het ideale gebied om heerlijk te wandelen, varen en fietsen in de natuur. De Biesbosch bestaat uit meerdere delen, en heeft daardoor ook verschillende bezoekerscentra. Eén in Drimmelen, in Werkendam en in Dordrecht. Het bezoekerscentrum in Drimmelen is het dichtst bij vakantiepark De Katjeskelder, en is daardoor een logische start van uw Biesbosch avontuur.

Tijdens uw vakantie op De Katjeskelder mag een bezoekje aan Nationaal Park De Biesbosch zeker niet ontbreken. De Biesbosch is het grootste zoetwater-getijdengebied van Europa en bestaat uit een aantal riviereilanden, waar u heerlijk kunt wandelen, varen en fietsen. De Biesbosch is tevens het leefgebied van de bever, die hier hun burchten en soms ook dammetjes maken. Tijdens speciale excursies kunt u met een gids op zoek naar de bevers en hun burchten. Op De Katjeskelder krijgt u veel informatie over het gebied, de manieren waarop u het gebied kunt verkennen, en ook over de dieren die in het gebied leven. Daarnaast kunt u hier voorstellingen bekijken.

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.