Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Dagje Breda

Dagje Breda

  • Regio: Noord-Brabant
  • Plaats: Breda

Breda: de gezelligste stad van Brabant! Tijdens uw verblijf op Vakantiepark De Katjeskelder wilt u er ongetwijfeld een dagje op uit. Breda is met haar vele monumenten, gezellige terrasjes, leuke winkels en haar gunstige ligging ten opzichte van Vakantiepark De Katjeskelder de ideale bestemming voor een leuk dagje uit. Of u er nu komt om te winkelen, om lekker te borrelen of om de prachtige historische gebouwen te bekijken en bezoeken, Nassaustad Breda biedt voor iedereen wat wils.

Monumenten

Voor de liefhebber van cultuur, kunst en historie is er in Breda genoeg te doen. Hier vindt u namelijk vele monumenten, musea en kunstwerken in de openbare ruimte. De Grote Markt, het bruisende plein in het hart van het centrum, is hét uitgaanspunt voor een bezoekje aan Breda. Dit gezellige plein staat bekend om zijn vele knusse terrasjes en goede eetgelegenheden. Vanaf de Grote Markt kunt u zo verscheidene bijzondere bezienswaardigheden zien, zoals het oude stadhuis en natuurlijk de Onze-Lieve-Vrouwekerk. De Onze-Lieve-Vrouwekerk is het belangrijkste en meest bekende monument van de stad. Deze 15e eeuwse kerk is gebouwd door de (Oranje-)Nassaus, de voorvaderen van ons Koninklijk Huis. De Onze-Lieve-Vrouwekerk heeft een vorstelijke uitstraling en is zowel binnen als buiten prachtig gedecoreerd. Vergeet tijdens een bezoek aan deze kerk ook zeker niet de Prinsenkapel met het plafond van bladgoud te bezichtigen.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.