Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Bierreclame Museum

Bierreclame Museum

  • Regio: Noord-Brabant
  • Plaats: Breda

In het Bierreclame Museum vindt u de grootste verzameling oude Bierreclames van Europa. De mooi ontworpen reclames zijn uit de periode van 1900 - 1960. In dit museum kunt u diverse stijlen bewonderen, zoals Art Deco en Jugendstil.

Natuurlijk kunt u naast het bekijken van de reclames ook bier proeven. Er is een grote keuze uit diverse soorten bier (of iets anders). U beleeft het echte bourgondische leven wanneer u met een biertje plaatsneemt aan een oud cafétafeltje of aan de bar. Bij mooi weer is er ook een leuke biertuin. Met een gezellig (soms live) muziekje op de achtergrond geniet u hier van een echte vakantie!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.