Vakantie in Noord-Brabant
Ontdek het bourgondische leven in Noord-Brabant!

Vakantie Noord-Brabant

Vakantie Noord-Brabant: Puur genieten!

Wanneer u kiest voor een vakantie in Noord-Brabant staat het genieten op de eerste plaats. In de mooie omgeving kunt u volledig genieten van het bourgondische leven en de gezelligheid die de provincie u te bieden heeft. Of u nu een weekendje weg wilt of wilt genieten van een wat langere vakantie, u zult zich al snel vermaken in Noord-Brabant. Op de Katjeskelder vindt u diverse accommodaties, welke uw vakantie zeer aangenaam zullen maken. Kom bijvoorbeeld met familie of vrienden genieten in één van de sfeervolle groepsaccommodaties of geniet met het complete gezin op ons mooie vakantiepark in Noord-Brabant.

De omgeving

Voordat u kiest voor een vakantie in Noord-Brabant wilt u natuurlijk weten wat de omgeving zoal te bieden heeft. U denkt waarschijnlijk al snel aan de drukte en gezelligheid die u vindt in heel Brabant, maar de omgeving heeft meer te bieden. Zo vindt u in Noord-Brabant het natuurpark de Biesbosch, wat bekent staat als één van de mooiste natuurparken van dit gebied. In dit mooie en unieke gebied kunt u genieten van heerlijke wandel- en fietstochten. Ook kunt u met een gids door het natuurpark trekken, of met een kano door het gebied te varen.

Vakantie Noord-Brabant
Vakantie Noord-Brabant


In de nabije omgeving van Vakantiepark de Katjeskelder liggen ook diverse leuke stadjes die de moeite waard zijn om te bezoeken. Oosterhout is één van deze steden. Oosterhout staat bekend om de oude kastelen die er staan, welke prachtig zijn om te bezichtigen. Ook kunt u in Oosterhout genieten van lekker eten.

Een andere stad die u zeker moet bezoeken wanneer u kiest voor een vakantie Noord-Brabant is Breda. Dit is een typisch Brabantse stad, waar het Bourgondische leven hoog in het vaandel staat. U kunt hier lekker een dagje winkelen, door het mooie stadspark wandelen of genieten van een lekkere culinaire maaltijd. Bent u dus in Noord-Brabant? Breng dan zeker ook een bezoekje aan Breda!

Op vakantie in Brabant

Plattegrond van het park

Heeft u al zin in een compleet verzorgde vakantie in Brabant? Zoek & Boek dan snel een verblijf op De Katjeskelder en geniet van een heerlijke vakantie in Brabant. Dat wordt genieten!

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline